Viisi asiaa, tapahtuu, jos lopetat sokeri

Sokeria jossain muodossa on monissa elintarvikkeissa, myös luonnon, käsittelemättömät ihmisen. Näitä 5 vaikutukset sovelletaan jalostettuihin elintarvikkeisiin ihminen, koska luonto on yhdistänyt sokerin hedelmien ja vihannesten muiden aineiden ja ainesosien, jotka minimoivat mahtipontinen vaikutus kehoon.

Palautuu energiaa.

Ironista kyllä, se on tosiasia. Energiajuomat antaa energiaa mutta myös sen pois. Verensokeri hyppää ja putoaa aiheuttaen hetkiä iloisuus ja paljon energiaa ja hetkiä väsymys ja uneliaisuus, jotka usein aiheuttaa voit ottaa enemmän "heräämisen" ruokaa. Ei vahingossa sokeri verrataan usein huume.

Painosi normalisoituvat.

Vuonna hedelmät ja vihannekset sisältävät sokeria on paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Ja ihmisen luomia runsaasti rasvaa ja hiilihydraatteja, ja kymmenkunta ainesosia, jotka elimistö lisäksi on taisteltava.

Pysähtyy haluavat lisää sokeria.

Kun poistat painopistettä sokeri alkavat vähitellen halu vähemmän makeisia. Mitä tunnen omasta kokemuksesta - jonkin ajan kuluttua, kun olet käynyt läpi aikoja kulutuksen vähentämisestä makeisten, maku silmut muutos. Voit alkaa tuntea aistia asioita. Vatsasi tuntuu ja kertoo luonteesta ruokaa. Tunnet suuri, kun syödä hedelmiä ja vihanneksia sisältävät sokeria, ja tunnet lievää epämukavuutta nautittaessa keinotekoinen elintarvikkeet. Ei ole parempaa neuvonantajana kuin oman kehon.

Ruoansulatuskanavan toimii tehokkaammin

Kun hallitseva ruoka otat on yksi, joka käsitellään nopeasti ja helposti vatsasi, se tuntuu hieman, mutta ei siinä mielessä, että se on tyhjä, mutta siinä mielessä, että tunnet terve. Energia, joka menee jalostukseen on käytettävissä lihaksiin ja aivoihin ja niin saatat olla tehokkaampia.

Iho näyttää terveempiä

Mietitkö, miksi sinulla on iho-ongelmia ja sinun täytyy hakea lukemattomia voiteet, öljyt ja juoma sitä, mikä puolestaan ​​voi olla muita haittavaikutuksia. Mahdollinen syy on, että te kuluttaa. Minulla on tuttavia, jotka kovetettiin nimittäin muuttamalla ruokavaliota. Tulevaisuudessa voin jakaa niistä.

Lähde : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Osuus
Lisää kommentti