Tajna dobrog zdravlja

Tajna dobrog zdravlja neće vas koštati mnogo novca, a pogotovo ne da ću ga prodati. To je jednostavan i relativno pristupačne, ali je izvan zone udobnosti. To je prevencija.

Ako gledate TV, vidio si da sve ima svoje pilule. Samo da su tablete su dvosjekli mač. Posljednji put moj sljedeći otići do liječnika zbog problema u mišićno-koštanog sustava, čuo sam na pitanje - kako je vaš želudac? One ne razmišljaju o senzualnosti želudac, osim ako se pojave ozbiljni problemi u njoj. Prema tome, većinu vremena gaze s bilo smeća ispuniti našu žeđ za okus. Do bolestan biti gazi dalje i lijekovi. Preporučujem estetski i korištenje prirodnih resursa.

Grickanje ti limun kao dio obroka ili kao sok, đumbir, češnjak? Imati gorak okus i zbog toga treba izbjegavati, osim ... Osim kad je bolestan. Ja mogu misliti na barem najmanje 5 slučajeva u mojim nedavnoj prošlosti, rođaka i poznanika koji su počeli jesti limun tijekom groznice. Zašto ne uzeti dobru dozu vitamina C, dok smo zdravi?

Jeste li znali da je rak izlječiv ako se otkrije u ranoj fazi. Kada razviti i proširiti po cijelom tijelu, čak i najbolji liječnici, čarobnjaci i sreće pripovijesti nije mogao pomoći. Za razvoj ove bolesti potrebno je dugo vremena da hoda krivi put - u mislima, u prehrani, načinu života. Ako idete jednom godišnje do liječnika pratiti svoje zdravlje, možete uhvatiti mnoge bolesti - a ne samo rak - u ranoj fazi. Gdje objavljivanje u vrijeme kada je bolest će se moći promijeniti svoj smjer i poletjeti s puta koji vodi do preranog neprirodno kraju.

Da li ići provjeriti zube? U Bugarskoj, država je dva pečata godišnje. Što je toliko strah od zubara? Ako je sve u redu, da će proći pregled i neće doživjeti bol. Ako imate problem - vi ćete patiti u malo, ali ćete ostaviti sa zdravim zubima i da će doći besplatno. Druga mogućnost je da se smiri i ići u zubara tiče boli. Onda je vjerojatnije problem je postao veći i možda čak i spasiti zub. Tako da će vas povrijediti, a vjerojatno će vas koštati više novca od cijene pečata.

Za prihvaćanje bilo kakve potpuno bijela ili potpuno crna - je poput umetanja okvira, umetanje granice. Tako će propustiti priliku iskoristiti bilo kojoj imate pristup.

širenje
Dodaj komentar