Skrivnost dobrega zdravja

Skrivnost dobrega zdravja ne bo stalo veliko denarja, in zagotovo ne bom prodal. To je preprosta in relativno cenovno ugoden, vendar je izven cone udobja. To je preventiva.

Če gledate televizijo, ste videli, da je vse tabletke. Samo, da so tablete dvorezen meč. V zadnjem času moj naslednji šel k zdravniku zaradi težav pri mišično-skeletnega sistema, sem slišal vprašanje - kako je vaš želodec? Človek ne misliti čutnostjo želodca, če se pojavijo resne težave v njem. Zato je večino časa stopa s katerim koli junk, da izpolnite našo žejo po okusu. Z bolan biti dlje in zdravila stopa. Priporočam estetske in raba naravnih virov.

Vam Snacking limone kot del obroka ali kot sok, ingver, česen? Imajo kisel okus, zato se je treba izogibati, razen ... Razen, če je eden bolan. Ne morem si zamisliti vsaj vsaj 5 primerov v moji nedavni preteklosti, sorodnikov in znancev, ki so začeli jesti limone v času kuge. Zakaj ne bi to dober odmerek vitamina C, medtem ko smo zdravi?

Ali ste vedeli, da je rak ozdravljiv, če je bila odkrita v zgodnji fazi. Ko se razvije in razširi po celem telesu, tudi najboljši zdravniki, čarovniki in sreča-preštevalca niso mogli pomagati. Za razvoj te bolezni potrebujejo veliko časa za sprehod napačno pot - v mislih, v prehrani, način življenja. Če greš enkrat na leto k zdravniku, da spremlja vaše zdravstveno stanje, lahko ujamete številne bolezni - ne le raka - v zgodnji fazi. Kadar razkritje časa bolezen bo mogel spremeniti smer in se odcepi od poti, ki vodi do prezgodnje nenaravnega konca.

Ali lahko preverili svoje zobe? V Bolgariji, stanje je dve tesnili na leto. Kaj je tako strah pred zobozdravnikom? Če je vse v redu, boste mimo pregled in ne bo izkusil bolečino. Če imate težave - trpeli boste v nekaj, vendar pa bo pustil z zdravimi zobmi in bo brezplačna. Druga možnost je, da je tiho in šel k zobozdravniku, ker boli. Potem bolj verjetno je problem vse večji in se ne sme niti shraniti zob. Torej, vas bo bolelo in da bo verjetno stalo več denarja od cene pečat.

Če bi sprejeli kakršno koli popolnoma bela ali povsem črno - je kot vstavljanje okvirjev, vstavljanje meje. Tako bo zamudil priložnost, da izkoristijo vse, do katerih imate dostop.

Delež
Dodaj komentar