Se ei ole vain syömistä

Jo jonkin aikaa olen vähentänyt huomiota vietän ruokaan. En puhu kuinka paha ovat kemiallisia ainesosia tai miten käyttökelpoisia ovat luonnollisia. Tämä ei tarkoita, että minä lakata tekemästä sitä. Tämä ei tarkoita, että pidän haitallisia - hyödyllistä eikä hyödyllisiä - haitallista, tämä ei tarkoita, että en säästellä niitä ja korostavat muita. Ruoka itsessään ei ole ainoa tekijä ihmisten terveydelle. Jos henkilö haluaa kouluttaa - hän löytää tapa ymmärtää, mitä on hyödyllistä ja mikä on haitallista. Ja mitä tämä siitä?

Paitsi vauvojen ja pienten lasten, jotka joutuvat syömään mitä annetaan, ihmisille tajuissaan ikä, ruoka ei tule suuhunsa yksin, eikä väkisin. Jokainen valitsee, mitä syödä. Ne, jotka ovat kiinnostuneita ja on tarkastellut käytettävissä olevia tietoja aineosista tekee tietoinen valinta. On turha selittää, mitä on hyödyllistä ja mikä on haitallista ihmisille, jotka eivät usko ja eivät välitä kovin paljon, mitä he laittavat suuhunsa. He keksivät tekosyyn - Olen stressiä, teen töitä, minulla on sairaus, minulla on kokeita, kumppanini on syyllinen, valtion on syyllinen ja niin edelleen. Selittää näitä ihmisiä riippumatta, se on kuin taistelevat tuulimyllyjä. Jokaisella on oikeus omaan totuus. Jokainen saa seuraukset omien valintojen elämässä. Kun oppilas on valmis, opettaja tulee. Kun henkilö on valmis muuttamaan, hän tapaa oikeat ihmiset valistaa häntä.

Fyysisen terveyden vaikuttavat fyysiseen energiaa, joka otetaan muodossa ruokaa, mutta se ei ole ainoa tekijä. Toinen ratkaiseva tekijä fyysinen terveys on henkinen ja emotionaalinen sisäinen tila. Minulle henkilökohtaisesti se on osa syy, miksi joku, joka syö sairaalloisen, elävät pidempään kuin joku, joka syö terveellistä.

Ihmiskunnan historiassa on ollut ja on aikoja kuin toisessa maailmansodassa, kun ihmiset pystyivät selviytymään leireillä epäinhimillisissä olosuhteissa. He ovat saaneet ruokaa leivän ja vetinen keitto kerran päivässä ja ovat tehneet kovaa fyysistä työtä jatkuvasti emotionaalinen ja fyysinen stressi ja häirinnästä. He puuttuivat kaivattua vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja ja on utelias miten he selvisivät. Kaikki saivat saman laiha osiin. Kukaan on oikeus karjua - ei lihaa lautasella. Siellä oli jotain muuta, joka antoi heille halun elää ja tämä oli heidän sisäistä voimaa.

Populaarikulttuurissa lännessä, ihmiset eivät puhu paljoakaan sisäisestä energian ihmisen, koska se on aineeton, mittaamaton, esoteerinen ja abstrakteja. Kuitenkin Itä hyvin riippuvaisia ​​siitä. Aasian maat ovat luoneet yhdistelmä fyysistä ja henkistä tekniikoita päästä henkistä valaistumista ja tietoisuus sisäinen maailma. Nämä ovat meditaatio, jooga käytäntöjä, kuten Tai Chi, Falun Gong ja muut. On huhuja henkilöitä, jotka ovat osittain tai kokonaan hylätty ravinnon ja silti ovat elossa ja terveitä. Länsimaisen kulttuurin olemassa esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet valaistumisen ilman aasialaisia ​​vaikutteita, mutta näyttää siltä, ​​että tällaiset henkilöt ovat hyvin harvinaisia. On vaikea keskimääräinen henkilö selviytymään negatiivinen vaikutus hänen ego. Olen henkilökohtaisesti oli käytävä läpi tietty määrä sisäistä kärsimystä ja sai tietoa tästä alueen ole yksi tai kaksi ihmistä. Opin katsomaan itseäni ainakin hieman laitaa pitkin mitenkään antaa minulle etulyöntiaseman ketään. Jokainen oppii eläessään ja kun henkilö saa hyvin vakavia - se tarkoittaa sitä, että ruma osa hänen ego on kiinni hänet ansaan.

Sisäistä voimaa ja energiaa henkilön on avain sen vuorovaikutusta aineelliseen maailmaan. Kun henkilö on informoitu ja tietoinen hei ei ole etsimässä joku syyllinen, eikä altis manipulointia ja vaikutuksesta ympäristöön ja joka antaa hänelle voimaa tehdä omia valintoja. Mitä vähemmän marina, sitä enemmän toimintaa haluttuun suuntaan. Mitä enemmän toimia, todennäköisyys, että maailma, jossa elämme, tulee parempia.

Snapchat: tomavelev86
Instagram: tomata_
Skype: tomata_
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/toma-velev-38180034
Facebook:
https://www.facebook.com/tomavelev
https://www.facebook.com/tomavelevblog
https://www.facebook.com/kakvoiadesh
Twitter: @tomavelev
Google+: https://plus.google.com/u/0/+TomaVelev
Osuus
Lisää kommentti