Salaisuus hyvän terveyden

Salaisuus hyvään terveyteen ei maksa paljon rahaa, ja ainakaan minä myydä sitä. Se on yksinkertainen ja suhteellisen edullinen, mutta on ulkopuolella comfort zone. On ehkäisy.

Jos katsot televisiota, näit että kaikella on pilleri. Vain että pillerit ovat kaksiteräinen miekka. Edellisen kerran minun seuraavan mennä lääkärille ongelmien vuoksi tuki- ja liikuntaelimistön, kuulin kysymys - miten on vatsaan? Yksi ei ajattele aistillisuus vatsaan ellei vakavia ongelmia siinä. Näin ollen suurimman osan ajasta treading tahansa roskaa täyttää janomme maun. By huonosti on kulkenut edelleen ja lääkkeitä. Suosittelen esteettinen ja luonnonvarojen käyttöä.

Eväs te sitruunat osana ateriaa tai mehua, inkivääri, valkosipuli? Onko hapan maku ja siksi vältettävä, paitsi ... Paitsi kun on sairas. Voin kuvitella ainakin vähintään 5 tapauksessa minun lähimenneisyydessä, sukulaiset ja tuttavat, jotka ovat alkaneet syödä sitruunat aikana kuume. Miksi ei ota tätä hyvä annos C-vitamiinia, vaikka olemme terveitä?

Tiesitkö, että syöpä on parannettavissa, kun se havaitaan varhaisessa vaiheessa. Kun kehittää ja levitä koko kehoon, jopa paras lääkärit, taikureita ja ennustelijat voinut auttaa. Kehittämään tätä tautia tarvitsevat pitkään kävellä väärällä tiellä - ajatuksissa, ruokavalion, elintapojen. Jos menet kerran vuodessa lääkärin seurata terveyttä, voit saalis monia sairauksia - ei vain syövän - varhaisessa vaiheessa. Jos julkistaminen aika taudin pystyy muuttamaan suuntaa ja ottaa pois polulta, joka johtaa ennenaikaiseen luonnoton loppuun.

Käytkö tarkistaa hampaita? Bulgariassa tilassa kesti kaksi tiivistettä vuodessa. Mikä niin pelkää hammaslääkäri? Jos kaikki on hyvin, välitätte lue ja ei kipua. Jos sinulla on ongelmia - olet kärsivät hieman, mutta et saanut terveet hampaat ja tulevat ilmaiseksi. Toinen vaihtoehto on olla hiljaa ja mennä hammaslääkäriin pitkälle kuin satuttaa. Sitten todennäköisemmin ongelma on yhä suurempia ja voi edes tallentaa hampaan. Joten se satuttaa sinua ja todennäköisesti maksaa enemmän rahaa kuin hinta tiivisteen.

Hyväksy minkäänlaista täysin valkoinen tai täysin musta - on kuin ruutujen, lisäämällä rajat. Joten jää mahdollisuus hyödyntää mitään johon on pääsy.

Osuus
Lisää kommentti