Ruoanlaitto

Missä, miten ja jos henkilö, joka on ruoanlaitto ruoka syöt on joku läheisesi on vähintään yhtä tärkeä kuin laatu ja luonne ruoka kokonaisuutena. Eläinten lihan kasvatettu normaaliolosuhteissa - vapaasti, hyvää ruokaa on enemmän hyötyä kuin liha eläimellä, joka on kasvatettu epäinhimillisissä oloissa ja joka on täynnä ties mitä. Hedelmät ja vihannekset, joita käsitellään tonnia kemikaaleja on eri ravintoarvo ja maku kuin viljelty ilman liiallista ihmisen puuttumista.

Kun joku läheisesi tai itse on kokata ruokaa syöt, se on normaalia laittaa paras levy, ja vaikka laittaa jotain ylimääräistä, se on läpi kädet, itse tekee tietoisesti vastuu se. Elintarvikkeiden keitetyt yritysten ja yhteisöjen kuin tuote suuria määriä paljon ihmisiä, et tiedä mitä se on se, vaikka se kattoi tuhansia standardien paperilla.

Hedelmät ja vihannekset, joilla ei ole standardoitu muoto ei ole ainoastaan, että se todennäköisesti sisältää enemmän ravintoarvo, mutta ovat halvempia.

Onko liha pilaantuu että menee läpi kotiisi? Normaali ateria kestää yhden viikossa, - suurimman osan ajasta pysyvän jääkaapissa, hedelmät alkaa pilaantua, ja leipä kovettuu viikon, ja toinen on jo homehtunut. Mitä tapahtuu ruokaa?

Oletteko vilkaisu tuotteiden käyttöikää? Ja lisäksi Luuletko mikä on koko säilyvyysaika - kuukausi - vuosi ?! Poikkeuksiakin, mutta pitempi säilyvyysaika ruokaa, sinun täytyy olla enemmän epäilyttävää laadusta ravitsemukselliset ominaisuudet.

Kyllä, ruoka valmistelu vie aikaa, mutta tällä kertaa palaa terveyden ja energian. Jotta paistettuja perunoita sinun on kuori ne, leikkaa ne, paista ne, poista astiat jälkeenpäin. Sen sijaan, että kaikki, jynssäys voit ostaa perunoiden pikaruokaketjut ja syödä kaksi ateriaa päivässä, 7 päivää viikossa. Jopa unohdetaan mitä perunaa käytetään ja miten ne valmistetaan, harkittava, onko kannattavaa. Ehkä on syytä jotkut ruoka kypsennetään hitaammin ja sinulla on vähemmän sisäinen kannustin kokki ja valmistaa heitä, ja te teette sitä vastaavasti vähemmän. Ehkä ruoka ei ole niin hyvä, tai se on yksinkertaisesti hyödyllinen pienempiä määriä.

Ja mitä mieltä olette jäädytetty tai einesten? Jos sinun täytyy valita ruokaa, joka on seissyt kuukautta pakastimessa tai joka on äskettäin revitty pihalta, joka valitsisit? Ensimmäinen voi olla valmis viiden minuutin mikroaaltouuni ja on sama maku kuin toinen, mutta sillä on sama ravintoarvo? Epäilen.

Osuus
Lisää kommentti
Liittyviä julkaisuja nykyiseen