Pet stvari koje će se dogoditi ako prestanete uzimati šećer

Šećer u nekom obliku se nalazi u mnogim namirnicama, uključujući prirodne, neprerađene čovjeka. Ovih 5 učinci odnose se na prerađene hrane čovjek, jer je priroda u kombinaciji šećera u voću i povrću s drugim tvarima i sastojcima koji minimiziraju bombastičnu učinak na tijelo.

Hoće li vratiti energiju.

Ironično, to je činjenica. Energetski napitci daju energiju, ali i odnesite ga daleko. Šećera u krvi skokova i padova, uzrokujući trenutke vedrine i visoke energije i trenutke umora i pospanosti, što često uzrokuje li uzeti više od "buđenja" hrane. Slučajno ne šećer često u usporedbi s lijekom.

Vaša težina će se normalizirati.

U voću i povrću sadrže šećer ima puno vitamina i minerala. I u stvorili čovjeka su visoke u masnoće i ugljikohidrata, i desetak namirnica koje vaše tijelo će dodatno morati boriti.

Hoće li prestati željeti više šećera.

Kada uklonite vaš fokus sa šećerom postupno će početi željeti manje slatkiša. Ono što osjećam iz osobnog iskustva - nakon nekog vremena, kada su prošla razdoblja smanjena potrošnja slatkiša, nepce promjena. Vi ćete početi osjećati pravi okus stvari. Vaš želudac će se osjećati i govori vam prirodu hrane. Osjećat ćete se super kad jedete voće i povrće sadrže šećer, a vi ćete se osjećati lagani nemir kada konzumiranje umjetnih namirnica. Nema boljeg savjetnika od vlastitog tijela.

Probavni trakt će raditi učinkovitije

Kada prevladavaju hrana uzmete jedan je da se rukuje brzo i lako vašem želucu, ona će nešto osjetiti, ali ne u smislu da je prazna, ali u smislu da se osjećate zdravi. Energija koja ide za preradu će biti dostupan za mišiće i mozak i tako možete biti učinkovitiji.

Vaša koža će izgledati zdravije

Pitate li se zašto imate problema s kožom i morate se prijaviti bezbroj kreme, ulja i napitaka na njega, što pak može imati dodatne nuspojava. Mogući razlog je u tome što konzumiraju. Imam poznanika koji su izliječenih naime promjenom prehrane. U budućnosti, ja mogu podijeliti s njima.

Izvor : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
širenje
Dodaj komentar