Pet stvari, ki se bo zgodilo, če ste prenehali jemati sladkorja

Sladkor v neki obliki najdemo v številnih živilih, vključno naravni, nepredelani obliki človeške. Teh 5 učinki velja za predelano hrano, ki jih človek, saj je narava v kombinaciji sladkor v sadju in zelenjavi z drugimi snovmi in sestavinami, ki zmanjšujejo bombastična učinek na telo.

Bo ponovno energijo.

Ironično je, to je dejstvo. Energijske pijače zagotovil energijo, ampak tudi odnese. Krvnega sladkorja skokov in padcev, ki povzroča trenutke radosti in visoke porabe energije in trenutke utrujenosti in zaspanosti, ki pogosto povzroči, da bo več "prebujenja" hrana. Pomotoma sladkor pogosto v primerjavi z drogo.

Vaša teža normalizira.

Pri sadju in zelenjavi, ki vsebuje sladkor, ima veliko vitaminov in mineralov. In v jih človek ustvaril, so veliko maščob in ogljikovih hidratov, in ducat sestavin, da bo vaše telo še dodatno morali boriti.

Bodo prenehali želijo več sladkorja.

Ko odstranite bo poudarek iz sladkorja postopoma začeli željo manj sladkarij. Kaj čutim, iz osebnih izkušenj - čez nekaj časa, ko ste šli skozi obdobja zmanjšane porabe sladkarij, brbončice sprememb. Boste začeli čutiti pravi okus stvari. Vaš želodec boste počutili in vam pove narave živila. Se boste počutili odlično, ko jeste sadje in zelenjavo, ki vsebujejo sladkor, in boste občutili rahlo nelagodje pri uživanju umetne hrane. Ni boljšega svetovalca od lastnega telesa.

Prebavni trakt bo bolj učinkovito delo

Ko prevladuje hrana ste vzeli tisti, ki je hitro in enostavno upravljal vaš želodec, bo nekoliko počutim, vendar ne v smislu, da je prazna, ampak v smislu, da se počutite zdravi. Energija, ki velja za predelavo, bodo na voljo za mišice in možgane, zato ste lahko bolj učinkovito.

Vaša koža bo videti bolj zdrava

Ali vas sprašujem zakaj imate težave s kožo in boste morali uporabiti nešteto krem, olj in napitkov na to, kar so lahko dodaten stranski učinek. Možni razlog je, da uživate. Imam znance, ki so bili sicer ozdravljenim s spremembo prehrane. V prihodnosti lahko delim o njih.

Vir : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Delež
Dodaj komentar