Madlavning

Hvor, hvordan og hvis den person, der madlavning den mad, du spiser, er en person tæt på dig, er ikke mindre vigtig end kvaliteten og arten af ​​de fødevarer som helhed. Kød fra dyr, der opdrættes under normale forhold - frit, med god mad er mere nyttigt end kød fra et dyr, som rejses under umenneskelige forhold, og som er fyldt med hvem ved hvad. Frugt og grøntsager, der behandles med tonsvis af kemikalier har forskellig næringsværdi og smag end dem, der dyrkes uden overdreven menneskelig indgriben.

Når nogen tæt på dig, eller du selv er tilberede den mad, du spiser, er det normalt at sætte det bedste i pladen, og selv hvis du lægger noget ekstra, vil det blive passeret gennem dine hænder, vil du selv bærer en bevidst ansvar for det. For fødevarer kogte virksomheder og selskaber som et produkt i store mængder til en masse mennesker, du ikke ved, hvad den er i det, selvom det er dækket tusindvis af standarder på papir.

Frugt og grøntsager, der ikke har nogen standardiseret form er ikke kun, at det er sandsynligt, at indeholde mere næringsværdi, men er billigere.

Har kød byttet, der går gennem dit hjem? En normal måltid varer en uge, med - det meste af tiden står i køleskabet, begynder frugterne at forværres, og brødet hærder i en uge, og den anden er allerede mugne. Hvad sker der med din mad?

Har du blik på levetid af produkter? Og desuden Tror du, hvad der er den samlede holdbarhed - en måned - et år ?! Der er undtagelser, men som en længere holdbarhed af en fødevare, skal du være mere mistænksom for om kvaliteten af ​​de ernæringsmæssige egenskaber.

Ja, madlavning tager tid, men denne gang vender tilbage til sundhed og energi. For at gøre stegte kartofler, du skal skræl dem, skær dem, steg dem, at rydde retterne bagefter. I stedet for alt det knofedt du kan købe kartofler fra fastfood kæder og spise to måltider om dagen, 7 dage om ugen. Selv ignorerer hvad kartofler anvendes, og hvordan de er forberedt, overveje, om det er umagen værd. Måske er der en grund til noget mad tilberedes langsommere og du har mindre intern incitament til at lave mad og forberede dem, og du gør det i overensstemmelse hermed mindre. Måske er fødevarer ikke så nyttigt, eller det er simpelthen nyttigt i mindre mængder.

Og hvad du synes om de frosne eller færdigretter? Hvis du nødt til at vælge mad, der har stået for måneder i fryseren eller en, der er for nylig revet fra haven, hvilket ville du vælge? Den første kan være klar til fem minutter i mikrobølgeovnen og har den samme smag som den anden, men har samme næringsværdi? Jeg tvivler.

Andel
Tilføj kommentar
Publikationer i forbindelse med den aktuelle