Hemmeligheden til et godt helbred

Hemmeligheden til et godt helbred vil ikke koste dig en masse penge, og bestemt ikke jeg vil sælge den. Den er enkel og forholdsvis prisbillig, men er uden for komfortzone. Det er forebyggelse.

Hvis du ser TV, du så, at alt har en pille. Kun at pillerne er tveægget sværd. Sidste gang min næste gå til lægen på grund af problemer i bevægeapparatet, jeg hørte spørgsmålet - hvordan er din mave? Man behøver ikke tænke på maven sensualitet, medmindre der opstår alvorlige problemer i det. Derfor det meste af tiden træde med nogen junk til at fylde vores tørst efter smag. Ved dårligt være trampede videre og medicin. Jeg anbefaler æstetiske og anvendelse af naturressourcer.

Mellemmåltider dig citroner som en del af et måltid eller som juice, ingefær, hvidløg? Har en sur smag, og derfor undgås, undtagen ... Undtagen når man er syg. Jeg kan tænke på mindst mindst 5 sager i mine seneste tidligere, slægtninge og bekendte, der er begyndt at spise citroner i løbet af feber. Hvorfor ikke tage dette en god dosis af C-vitamin, mens vi er sunde?

Vidste du, at kræft er helbredes, når det opdages på et tidligt tidspunkt. Når du udvikler og fordelt på hele kroppen, selv de bedste læger, tryllekunstnere og formue-stemmetællere kunne ikke hjælpe. At udvikle denne sygdom har brug for lang tid til at gå den forkerte vej - i tanke, i kost, livsstil. Hvis du går en gang om året til lægen for at overvåge dit helbred, kan du fange mange sygdomme - ikke bare kræft - på et tidligt stadium. Hvis udbredelse af tiden sygdommen vil være i stand til at ændre din retning og lette fra den sti, der fører til tidlig unaturlig ende.

Går du at tjekke dine tænder? I Bulgarien, staten tog to sæler om året. Hvad er så bange for tandlægen? Hvis alt er godt, vil du passerer gennemgangen og vil ikke opleve smerte. Hvis du har et problem - du vil lide i lidt, men du vil forlade med sunde tænder og vil komme fri. En anden mulighed er at være stille og gå til tandlægen vidt ondt. Så mere sandsynligt at problemet er blevet større og måske ikke engang redde tanden. Så det vil skade dig og vil sandsynligvis koste dig flere penge, end prisen for en sæl.

For at acceptere nogen form for helt hvid eller helt sort - er ligesom at indsætte rammer, indsætte grænser. Så vil glip af muligheden for at drage fordel af noget, som du har adgang til.

Andel
Tilføj kommentar