Hemligheten till god hälsa

Hemligheten till god hälsa inte kommer att kosta dig en massa pengar, och definitivt inte jag ska sälja den. Det är enkelt och relativt prisvärd, men är utanför komfortzonen. Det är förebyggande.

Om du tittar på TV, såg du att allt har ett piller. Bara att pillren är tveeggat svärd. Den sista gången min nästa gå till doktorn på grund av problem i rörelseapparaten, hörde jag frågan - hur är din mage? Man behöver inte tänka på sensualitet magen om allvarliga problem uppstår i den. Följaktligen för det mesta trampar med någon skräp för att fylla vår törst efter smak. Genom att sjuka vara trampar vidare och läkemedel. Jag rekommenderar estetiska och användning av naturresurser.

Småätande dig citroner som en del av en måltid eller som juice, ingefära, vitlök? Har en bitter eftersmak och därför undvikas, utom ... Utom när man är sjuk. Jag kan tänka mig åtminstone minst 5 fall i mina senaste tiden, släktingar och bekanta som har börjat äta citroner under feber. Varför inte ta en god dos av vitamin C, medan vi är friska?

Visste du att cancer kan botas när det upptäcks i ett tidigt skede. När du utvecklar och spridas över hela kroppen, även de bästa läkare, trollkarlar och spåmän inte kunde hjälpa. Att utveckla denna sjukdom behöver en lång tid att gå fel väg - i tanken, i kost, livsstil. Om du går en gång om året till läkaren att övervaka din hälsa, kan du fånga många sjukdomar - inte bara cancer - på ett tidigt stadium. Om utlämnande av tiden sjukdomen kommer att kunna ändra din riktning och ta bort från den väg som leder till för tidig onaturligt slut.

Går du för att läsa dina tänder? I Bulgarien, tog staten två tätningar per år. Vad är så rädd för tandläkaren? Om allt är väl, kommer du att passera granskningen och kommer inte att uppleva smärta. Om du har ett problem - du kommer att drabbas i en bit, men du kommer att lämna med friska tänder och kommer gratis. Ett annat alternativ är att vara tyst och gå till tandläkaren långt som ont. Då mer troligt problemet har blivit större och kanske inte ens rädda tanden. Så det kommer att skada dig och kommer sannolikt att kosta mer pengar än priset på en tätning.

Att acceptera någon form av helt vit eller helt svart - är som att sätta in ramar, sätter gränser. Så kommer chansen att dra nytta av allt som du har tillgång till.

Del
Lägg till kommentar