Gătire

Unde, cum și în cazul în care persoana care este gătit alimentele pe care le mânca este cineva aproape de tine, nu este mai puțin importantă decât calitatea și natura produsului alimentar în ansamblul său. Carne de la animale crescute în condiții normale - în mod liber, cu mâncare bună este mai util decât carnea unui animal care este crescut în condiții inumane și care este presărată cu cine știe ce. Fructe și legume, care sunt procesate cu tone de produse chimice au diferite valoare nutrițională și organoleptică decât cele cultivate fără intervenție umană excesivă.

Atunci când cineva aproape de tine sau te este găti alimentele pe care le mananci, este normal să cele mai bune din placa, și chiar dacă ai pus ceva in plus, acesta va fi trecut prin mâinile tale, te va purta o responsabilitate conștientă de aceasta. Pentru produsele alimentare preparate de către companii și corporații ca un produs în cantități mari pentru o mulțime de oameni, nu știi ce este în ea, chiar dacă este acoperit de mii de standarde pe suport de hârtie.

Fructe si legume care nu au formular standardizat nu este doar faptul că este probabil să conțină mai mult valoare nutritivă, dar sunt mai ieftine.

Are prada carne care trece prin casa ta? O masă normală durează o săptămână, cu - cele mai multe ori în picioare în frigider, fructele incep sa se deterioreze, iar pâinea se întărește timp de o săptămână, iar al doilea este deja mucegăit. Ce se întâmplă cu mâncarea ta?

Ai o privire la durata de viață utilă a produselor? Și în afară de Credeți că ceea ce este viața totală de depozitare - o lună - un an ?! Există excepții, dar ca un termen de valabilitate mai mare de un produs alimentar, trebuie să fii mai suspicios la despre calitatea proprietăților nutritive.

Da, prepararea alimentelor nevoie de timp, dar de data aceasta se întoarce la sănătate și energie. Pentru a face cartofi prăjiți trebuie să se curata, se taie, se prăjește-le, pentru a goli vasele după aceea. În loc de toate acestea grăsime cot puteți cumpăra cartofi din lanțurile fast-food și să mănânce două mese pe zi, 7 zile pe săptămână. Chiar ignorând ceea ce sunt folosite de cartofi și modul în care acestea sunt preparate, ia în considerare dacă este util. Poate există un motiv ceva de mâncare este gătit mai lent și va trebui stimulent intern mai puțin pentru a găti și a le pregăti, și tu îl faci în consecință mai puțin. Poate că produsele alimentare nu este atât de utilă, sau este pur și simplu util în cantități mai mici.

Și ce crezi despre mese congelate sau pre-fierte? Dacă aveți de a alege alimente care a stat luni de zile în congelator sau cel care este recent rupt din gradina, pe care ai alege? Prima ar putea fi gata pentru cinci minute în cuptorul cu microunde și au același gust ca al doilea, dar are aceeași valoare nutritivă? Ma indoiesc.

Acțiune
Adauga comentariu
Publicații referitoare la curentul