Fem ting, der vil ske, hvis du stopper med at tage sukker

Sukker i en eller anden form findes i mange fødevarer, herunder naturligt, uforarbejdet af menneskelig. Disse 5 virkninger for forarbejdede fødevarer af mennesket, fordi naturen har kombineret sukkeret i frugt og grøntsager med andre stoffer og ingredienser, der minimerer bombastisk virkning på kroppen.

Vil genvinde energi.

Ironisk nok, er det en kendsgerning. Energidrikke giver energi, men også tage det væk. Blodsukker hopper og falder, forårsager øjeblikke af munterhed og høj energi og øjeblikke af træthed og søvnighed, som ofte får dig til at tage mere af "opvågnen" fødevarer. Ikke ved et uheld sukker bliver ofte sammenlignet med lægemidlet.

Din vægt vil normaliseres.

I de frugter og grøntsager indeholder sukker har en masse vitaminer og mineraler. Og i skabt af mennesket er høj i fedt og kulhydrater, og et dusin ingredienser, som din krop derudover bliver nødt til at kæmpe.

Vil stoppe ønsker mere sukker.

Når du fjerner dit fokus fra sukker vil gradvist begynde at ønske mindre slik. Hvad jeg føler fra personlig erfaring - efter et stykke tid, når du har været igennem perioder med reduceret forbrug af slik, smagsløg forandring. Du vil begynde at føle den ægte smag af ting. Din mave vil føle og fortæller dig karakteren af ​​maden. Du vil føle stor, når du spiser frugt og grønt indeholder sukker, og du vil føle en let ubehag, når forbrugende kunstige fødevarer. Der er ikke noget bedre rådgiver end din egen krop.

Fordøjelseskanalen vil arbejde mere effektivt

Når fremherskende mad du tage, er en, der er håndteret hurtigt og nemt ved din mave, vil det føles en smule, men ikke i den forstand, at den er tom, men i den forstand, at du føler dig sund. Den energi, der går til forarbejdning, vil være til rådighed for muskler og hjerne, og så du kan være mere effektive.

Din hud vil se sundere

Har du spekulerer på, hvorfor du har hudproblemer, og du har brug for at anvende et utal af cremer, olier og cremer på det, hvilket igen kan have yderligere bivirkning. Mulig årsag er, at du indtager. Jeg har bekendte, som blev helbredt nemlig ved at ændre kosten. I fremtiden kan jeg dele om dem.

Kilde : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Andel
Tilføj kommentar