Fem saker som kommer att hända om du slutar att ta socker

Socker i någon form finns i många livsmedel, inklusive naturliga, obearbetade av människor. Dessa 5 effekter gälla för bearbetade livsmedel av människan, eftersom naturen har kombinerat sockret i frukt och grönsaker med andra ämnen och ingredienser som minimerar bombastiska effekt på kroppen.

Kommer att återfå energi.

Ironiskt nog är det ett faktum. Energidrycker ger energi men också ta bort det. Blodsocker hoppar och faller, vilket stunder av glädje och hög energi och stunder av trötthet och sömnighet, vilket ofta får dig att ta mer av "uppvaknande" mat. Inte av misstag socker jämförs ofta med läkemedlet.

Din vikt kommer att normaliseras.

I frukt och grönsaker som innehåller socker har en hel del vitaminer och mineraler. Och i det skapade av människan innehåller mycket fett och kolhydrater, och ett dussin ingredienser som din kropp dessutom kommer att behöva kämpa.

Att sluta vill ha mer socker.

När du tar bort fokus från socker kommer successivt att börja önska mindre godis. Vad jag känner av egen erfarenhet - efter ett tag, när du har gått igenom perioder av minskad konsumtion av godis, smaklökar förändring. Du börjar känna verklig smak av saker. Din mage kommer att känna och berättar vilken typ av mat. Du kommer att må bra när du äter frukt och grönsaker som innehåller socker, och du kommer att känna ett lätt obehag när konsumerar konstgjorda livsmedel. Det finns inget bättre rådgivare än din egen kropp.

Mag-tarmkanalen kommer att arbeta mer effektivt

När dominerande mat du tar är en som hanteras snabbt och enkelt genom magen, kommer det kännas något, men inte i den meningen att den är tom, men i den bemärkelsen att du känner dig frisk. Den energi som går för bearbetning kommer att finnas tillgänglig för muskler och hjärna och så att du kan vara mer effektiva.

Din hud kommer att se friskare

Undrar du varför du har hudproblem och du måste använda en myriad av krämer, oljor och potions på den, vilket i sin tur kan ha ytterligare bieffekt. Möjlig orsak är att du förbrukar. Jag har bekanta som härdades nämligen genom att ändra kosten. I framtiden kan jag berätta om dem.

Källa : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Del
Lägg till kommentar