Főzés

Hol, hogyan, és ha az a személy, aki az ételt eszel valaki közel áll hozzád nem kevésbé fontos, mint a minőség és az élelmiszer jellegét egészére. Állatokból származó hús felvetett normál körülmények között - szabadon, a jó étel sokkal hasznosabb, mint a hús egy állat felvetett embertelen körülmények között, és amely tele van, aki tudja, mit. A gyümölcsök és zöldségek, amelyek feldolgozása tonna vegyi különböző táplálkozási értéke és íze, mint azok nélkül termesztik a túlzott emberi beavatkozás.

Ha valaki közel áll hozzád, vagy te magad is főzni az ételt eszel, ez normális, hogy a legjobb a lemezen, és még ha tesz valami extra, akkor áthaladt a kezét, te magad viszi tudatos felelősséget azt. Az élelmiszer-főzve cégek és a nagyvállalatok, mint a termék nagy mennyiségben egy csomó ember, nem tudod, mi az, amin még ha ez fedezi ezer szabványok papíron.

A gyümölcsök és zöldségek, amelyek nem szabványosított formában nem csak azt, hogy valószínűleg tartalmaznak tápértéke, de olcsóbb.

Vajon a hús zsákmányt, ami végigmegy a haza? A normál étkezés tart egy hét, és - a legtöbb időt állt a hűtő, a gyümölcsök kezdenek romlani, és a kenyér megkeményedik egy hétig, a második pedig már penészes. Mi történik az étel?

Mit pillantok hasznos élettartama termékek? És különben is Gondolod, hogy mi van a teljes eltartható - egy hónap - egy év ?! Vannak kivételek, de a hosszabb eltarthatóság egy élelmiszer, meg kell lennie az gyanús, hogy a minősége a táplálkozási tulajdonságait.

Igen, ételkészítés időt vesz igénybe, de ezúttal visszatér az egészségügyi és az energia. Ahhoz, hogy a sült krumplit meg kell hámozni őket, vágjuk, kisütjük, hogy törölje az ételek utána. Ahelyett, hogy minden strapa lehet kapni burgonya a gyorsétterem-láncok és enni két étkezést naponta, a hét 7 napján. Még figyelmen kívül hagyva, milyen krumplit használnak, és hogyan készülnek, úgy, hogy érdemes. Talán van valami oka valamilyen főtt étel lassabban, és kevesebb belső ösztönzést főzni, és előkészíti őket, és ezt ti teszitek ennek megfelelően kevesebb. Talán az étel nem annyira hasznos, vagy egyszerűen hasznos kisebb mennyiségben.

És mi a véleményed a fagyasztott vagy készételek? Ha kell választani az élelmiszer, hogy kiállta a hónapban a fagyasztóba, vagy az egyik, hogy a közelmúltban szakadt a kertben, amely úgy dönt? Az első legyen készen öt percig a mikrohullámú sütő és ugyanolyan az íze, mint a második, de ugyanazzal a tápértéke? Kétlem.

Részvény
Kommentáld
Kapcsolatos kiadványok az aktuális