Ez nem csak eszik

Egy ideje már csökkentették a figyelmet töltök az élelmiszer. Nem beszélek, hogy milyen rossz a kémiai összetevők sem, hogy hasznos természetes. Ez nem azt jelenti, hogy fogom abbahagyni. Ez nem azt jelenti, hogy úgy vélem, a káros - hasznos, sem a hasznos - káros, ez nem jelenti azt, hogy én nem etapban is, és hangsúlyozzák mások. Az étel önmagában nem egyetlen tényező az emberi egészségre. Ha valaki azt akarja, hogy oktassák - ő fogja találni a módját, hogy észre mi hasznos és mi káros. És mi ez az egész, hogy?

Eltekintve a csecsemők és a kisgyermekek, akik arra kényszerülnek, hogy eszik, amit kapnak, az emberek tudatos kor, az étel nem jön be a szájukat egyedül, sem erőszakkal. Mindenki úgy dönt, hogy mit eszik. Azok, akik érdeklődnek, és megvizsgálta a rendelkezésre álló információk az összetevőkre teszi a tudatos választás. Hiába, hogy elmagyarázza, mi hasznos és mi káros az emberek, akik nem hiszem, és nem érdekel, nagyon amit a szájukba. Ezek kitalálni mentség - Én stressz alatt, dolgozom, van egy betegség, van vizsgák, a társam bűnös, az állam a hibás, és így tovább. Elmagyarázni ezeknek az embereknek bármit, ez olyan, mint harci szélmalmok. Mindenkinek joga van arra, hogy saját igazságát. Mindegyik kap következményeit saját döntéseket az életben. Ha a tanuló készen áll, a tanár fog jönni. Ha valaki hajlandó változtatni, akkor felel meg a megfelelő embereket felvilágosítani őt.

Fizikai egészség befolyásolja a fizikai energia, hogy az egyik vesz formájában élelmiszer, de ez nem az egyetlen tényező. Egy másik fontos tényező a fizikai egészség mentális és érzelmi belső állapot. Nekem személy szerint ez az egyik oka annak, hogy valaki, aki eszik egészségtelenül, tovább élnek, mint valaki, aki eszik egészséges.

Az emberi történelem voltak, és vannak esetek, mint a második világháború, amikor az emberek képesek voltak túlélni táborokban embertelen körülmények között. Kaptak élelmiszer kenyér, híg leves naponta egyszer, és kész a nehéz fizikai munkát, állandó érzelmi és fizikai stressz és zaklatás. Úgy hiányzott a nagyon is szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat, és kíváncsi, hogyan élte túl. Minden megkapta ugyanazt csekély részeket. Senki sem jogosult, hogy ordít - nincs hús a tányéron. Volt még valami, hogy nekik a vágy, hogy élni, és ez volt a belső erőt.

A népi kultúra a nyugati, az emberek nem beszélnek sokat a belső energia az ember, mert megfoghatatlan, mérhetetlen, ezoterikus és elvont. Ugyanakkor a keleti mértékben támaszkodik rá. Ázsiai népek hoztak létre a fizikai és mentális módszerekkel elérni a lelki megvilágosodás és a tudatosság a belső világ. Ezek a meditáció, jóga gyakorlatok, mint a Tai Chi, a Fálun Gong és a többiek. Vannak pletykák személyek, akik részben vagy teljesen elhagyott táplálékfelvétel és még mindig él és egészséges. A nyugati kultúrában vannak példák, akik elérték a megvilágosodást nélkül keleti hatások, de úgy tűnik, hogy az ilyen egyének nagyon ritkák. Nehéz az átlagember, hogy megbirkózzanak a negatív hatását az egóját. Én személy szerint át kellett mennie egy bizonyos mennyiségű belső szenvedést és tudomására jutott ezen a területen nem egy vagy két ember. Megtanultam, hogy nézd meg magam, legalább egy kicsit oldalra, amely semmilyen módon ad nekem előnyt senkinek. Mindenki tanul, míg él, és amikor egy személy kap nagyon komoly - ez azt jelenti, azt jelenti, hogy a csúnya része az egóját fogott neki a csapdába.

Belső erőt és energiát a személy legfontosabb, hogy a kölcsönhatások az anyagi világban. Ha egy személy értesítse hi nem keres valaki a hibás, és nem hajlamos a manipuláció és a környezet hatása, és hogy megadja neki a hatalmat, hogy saját döntéseket. Minél kevesebb nyafogás, a több akció a kívánt irányba. A több akció a valószínűsége, hogy a világ, amelyben élünk, lesz jobb.

Snapchat: tomavelev86
Instagram: tomata_
Skype: tomata_
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/toma-velev-38180034
Facebook:
https://www.facebook.com/tomavelev
https://www.facebook.com/tomavelevblog
https://www.facebook.com/kakvoiadesh
Twitter: @tomavelev
Google+: https://plus.google.com/u/0/+TomaVelev
Részvény
Kommentáld