Det er ikke kun at spise

I nogen tid har jeg reduceret opmærksomhed, jeg bruger på mad. Jeg taler ikke hvor slemt er de kemiske ingredienser eller hvor nyttige er naturlige. Det betyder ikke, at jeg vil stoppe med at gøre det. Dette betyder ikke, at jeg anser det skadeligt - nyttigt eller den retmæssige - skadelige, betyder det ikke, at jeg ikke tørn dem og fremhæve andre. Fødevarer selv er ikke eneste faktor for menneskers sundhed. Hvis en person ønsker at uddanne - han vil finde en måde at indse, hvad er gavnligt, og hvad der er skadeligt. Og hvad dette om det?

Bortset babyer og små børn, der er tvunget til at spise, hvad de er givet til, for folk i bevidst alder, er maden ikke kommer i munden alene eller med magt. Alle vælger hvad at spise. Dem, der er interesseret og har undersøgt de tilgængelige oplysninger om indholdsstoffer gør et bevidst valg. Det er nytteløst at forklare, hvad der er gavnligt og hvad der er skadeligt for mennesker, som ikke tænker og er ligeglade meget hvad de lægger i munden. De vil opfinde en undskyldning - jeg er under stress, jeg arbejder, jeg har en sygdom, jeg har eksamener, min partner er skyldig, staten har skylden og så videre. For at forklare disse mennesker, hvad, det er ligesom kampene vindmøller. Enhver har ret til deres egen sandhed. Hver modtager konsekvenserne af deres egne valg i livet. Når eleven er klar, vil læreren kommer. Når en person er villig til at ændre, vil han møde de rigtige mennesker til at oplyse ham.

Fysisk sundhed er påvirket af den fysiske energi, at man tager i form af mad, men det er ikke den eneste faktor. En anden afgørende faktor for den fysiske sundhed er mentale og følelsesmæssige indre tilstand. For mig personligt er det en del af grunden til, at en person, der spiser usundt, lever længere end nogen, der spiser sundt.

I menneskehedens historie har der været, og der er tider som i den anden verdenskrig, da folk var i stand til at overleve i lejre i umenneskelige forhold. De har fået mad brød og vandig suppe en gang om dagen og har gjort hårdt fysisk arbejde under konstant følelsesmæssig og fysisk stress og chikane. De manglede den meget nødvendige vitaminer, mineraler og aminosyrer, og er nysgerrig, hvordan de overlevede. Alle modtaget de samme magre portioner. Ingen har ret til at brøle - ingen kød på tallerkenen. Der var noget andet, der gav dem et ønske om at leve og dette var deres indre styrke.

I populærkulturen i vest, behøver folk ikke taler meget om det indre energimarked af mand, fordi det er immateriel, uoverskuelige, esoterisk og abstrakt. Imidlertid Østen stærkt afhængige den. Asiatiske nationer har skabt en kombination af fysiske og mentale teknikker til at nå åndelig oplysning og bevidsthed om den indre verden. Disse er meditation, yoga praksis, såsom Tai Chi, Falun Gong og andre. Der er rygter om personer, der helt eller delvist har opgivet fødeindtagelse og stadig er i live og sunde. I den vestlige kultur er der eksempler på mennesker, der har opnået oplysning uden orientalske påvirkninger, men det lader til, at sådanne personer er meget sjældne. Det er svært for den gennemsnitlige person til at klare de negative konsekvenser af hans ego. Personligt havde jeg til at gå gennem en vis mængde intern lidelse og fik kendskab til dette område af ikke én eller to personer. Jeg lærte at se på mig selv fra mindst en lille smule side som på ingen måde giver mig en fordel i forhold nogen. Alle lærer mens live og når en person bliver meget alvorlig - det betyder, betyder det, at den grimme del af hans ego har fanget ham i fælden.

Indre styrke og energi på den person, er nøglen til dens samspil med den materielle verden. Når en person er informeret og bevidst hi er ikke på udkig efter nogen til at skyde skylden, er heller ikke modtagelige for manipulation og påvirkning af miljøet, og som giver ham magt til at træffe deres egne valg. Jo mindre klynker, jo mere action i den ønskede retning. Jo mere action, sandsynligheden for, at den verden, vi lever i, bliver bedre.

Snapchat: tomavelev86
Instagram: tomata_
Skype: tomata_
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/toma-velev-38180034
Facebook:
https://www.facebook.com/tomavelev
https://www.facebook.com/tomavelevblog
https://www.facebook.com/kakvoiadesh
Twitter: @tomavelev
Google+: https://plus.google.com/u/0/+TomaVelev
Andel
Tilføj kommentar