Cinci lucruri care se va întâmpla dacă încetați să luați zahăr

Zahăr într-o formă se găsește în multe alimente, inclusiv naturale, neprocesate de om. Aceste 5 efecte se aplică alimentelor prelucrate de către om, pentru că natura a combinat zahăr în fructe și legume cu alte substanțe și ingrediente care minimizează efectul bombastic pe corp.

Va recăpăta energia.

În mod ironic, acesta este un fapt. Bauturile energizante oferă energie, dar, de asemenea, ia-o departe. De zahăr din sânge sare și cade, provocând momente de bucurie și de mare de energie și momente de oboseala si somnolenta, care de multe ori te face să luați mai mult de "trezire" mâncarea. Nu întâmplător zahăr este adesea comparat cu medicamentul.

Greutatea va normaliza.

În fructe și legume care conțin zahăr are o mulțime de vitamine și minerale. Și în creat de om sunt bogate in grasimi si carbohidrati, și o duzină de ingrediente care corpul tau va avea în plus pentru a lupta.

Se va opri vrei mai mult zahăr.

Când scoateți accentul de la zahăr va începe treptat să dorească mai puțin dulciuri. Ceea ce simt de la experiența personală - după un timp, atunci când ați trecut prin perioade de consum redus de dulciuri, papilele gustative schimbare. Veți începe să se simtă adevărata gustul lucrurilor. Stomac se va simți și va spune de natura produsului alimentar. Te vei simti minunat atunci cand mananci fructe și legume care conțin zahăr, si te vei simti o usoara disconfort atunci când consumul de alimente artificiale. Nu există nici o mai bună consilier decât propriul corp.

Tractul digestiv va functiona mai eficient

Când alimente predominant iei este una care este manipulat rapid și ușor de stomac, se va simți ușor, dar nu în sensul că acesta este gol, dar în sensul că te simți sănătos. Energia care merge pentru prelucrare va fi disponibil pentru muschii si creierul si, astfel încât să pot fi mai eficiente.

Pielea ta va arata mai sanatos

Ai întreb de ce ai probleme de piele și trebuie să se aplice o multime de creme, uleiuri și poțiuni pe ea, care la rândul lor pot avea efecte adverse suplimentare. Motiv posibil este că consuma. Am cunoștințe care au fost vindecate și anume prin schimbarea dietei. În viitor, pot împărtăși despre ele.

Sursă : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Acțiune
Adauga comentariu