Тајна доброг здравља

Тајна доброг здравља неће вас коштати много новца, а свакако не ја ћу га продати. То је једноставан и релативно приступачне, али је изван зоне комфора. То је превенција.

Ако гледате телевизију, видели сте да све има пилулу. Само да су пилуле су мач са две оштрице. Последњи пут мој следећи иди код доктора због проблема у мишићно-коштаног система, чуо сам питање - како је твој стомак? Један не мисли чулности стомак, осим ако настају озбиљни проблеми у њој. Сходно томе, највећи део времена гази са било којим отпада за попуњавање нашу жеђ за укус. Би илл бе гази даље и лекови. Препоручујем естетски и коришћење природних ресурса.

Грицкање вам лимун као део оброка или као сок, ђумбир, бели лук? Имају киселкаст укус и због тога треба избегавати, осим ... осим кад је неко болестан. Могу да се сетим бар најмање 5 случајева у мојим недавне прошлости, рођака и познаника који су почели да једу лимун током грознице. Зашто не узети добру дозу витамина Ц, док смо здрави?

Да ли сте знали да је рак излечива када се открије у раној фази. Када развија и шири по целом телу, чак и најбољи лекари, мађионичари и гатаре не може помоћи. Да развију ову болест требати доста времена да хода погрешан пут - у мислима, у исхрани, начину живота. Ако идете једном годишње код лекара да прати ваше здравље, можете ухватити многих болести - не само од рака - у раној фази. Где објављивање време болест ће моћи да промените правац и скинути са пута који води до превременог неприродно краја.

Да ли идете на провери зубе? У Бугарској, држава је два печата годишње. Шта је толико плаши зубара? Ако је све у реду, ви ћете проћи преглед и неће искусити бол. Ако имате проблем - ви ћете патити у мало, али да ће остати са здравим зубима и да ће доћи бесплатно. Друга опција је да будемо тихи и оде код зубара до бола. Онда чешће проблем је постао већи и не може спасити ни зуб. Тако да ће вас повредити и вероватно ће вас коштати више новца од цене печатом.

Да прихвати било какву врсту потпуно бео или потпуно црне боје - као пуштање оквире, убацивањем границе. Тако ће пропустити прилику да искористе било којем имате приступ.

Удео
Dodaj komentar