Пет ствари које ће се десити ако престанете да узимате шећер

Шећер у неком облику се налази у многим намирницама, укључујући природно, непрерађени човјека. Ових 5 ефекти се односе на прерађене хране од стране човека, јер природа је комбиновао шећер у воћу и поврћу са другим супстанцама и састојака који минимизирају бомбастичне дејство на организам.

Да ли ће повратити енергију.

Иронично, то је чињеница. Енергетска пића дају енергију, али и узети га. Шећера у крви скокови и падови, узрокујући тренутке радости и високе енергије и тренутке умора и поспаности, што често доводи да се висе "буђење" хране. Није случајно шећер често поређењу са леком.

Ваша тежина ће нормализовати.

У воћу и поврћу које садрже шећер има пуно витамина и минерала. И у створио човека су високо у масти и угљених хидрата, а десетак састојака да ваше тело ће додатно морати да се бори.

Да ли ће престати да желе више шећера.

Када уклоните ваш фокус од шећера ће постепено почети да желе мање слаткиша. Оно што осећам из личног искуства - након неког времена, када сте прошли кроз периоде смањеном потрошњом слаткиша, укуса промене. Ви ћете почети да осетите прави укус ствари. Стомак ће се осећати и каже вам природу хране. Ви ћете осећати сјајно када једете воће и поврће садрже шећер, а ви ћете осетити благу нелагодност када конзумирају храну вештачке. Не постоји бољи саветник него свом телу.

Дигестивног тракта ће радити ефикасније

Када доминантна храна узмете је онај који је брзо и лако управља стомак, то ће мало осетити, али не у смислу да је празна, али у смислу да осећате здраво. Енергија која иде за прераду ће бити доступан за мишиће и мозак и тако можете бити ефикаснији.

Ваша кожа ће изгледати здравије

Да ли се питате зашто имате проблеме са кожом и морате да примените безброј креме, уља и напитака на њој, што заузврат може имати и додатне споредне ефекте. Могући разлог је да конзумирате. Имам познаника који су били излечени и то променом исхране. У будућности, ја могу да поделим о њима.

Извор : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Удео
Dodaj komentar