Краставици 96 % Вода; >>"> Лубеница 96% Вода; >>"> Марула " /> Навлажнувачки храна | Блогот на Тома Велев

Навлажнувачки храна

Човекот е 70-75% вода. Природно преку метаболизмот го губи дел од неа и да се задржи здрава е добар го консумираат. Човечкото тело може да апсорбира вода, не само во чиста форма, туку и од храната што ја јадат. Некои од храна со највисока содржина на вода се:

Share
Додади коментар
Публикации поврзани со тековната