Заклучоци што може да направи се многу важни и може да ни помогне да се планира соодветно на денот, ако можеме да направиме заклучоци: >>' target="_blank"> Секој од нас има ограничена количина на волја и енергија за денот и тие се ограничени на унапредување на време ние го користиме." /> Здравата исхрана со помалку пари 1 | Блогот на Тома Велев

Здравата исхрана со помалку пари 1

Овој тест звучи глупо на прв, но обидете се да се мисли подлабоко. Дали се сеќавате на стилот на облекување на Стив Џобс - повеќето пати со црна Поло. Марк Цукерберг претпочита сива маица.

bananas

Заклучоци што може да направи се многу важни и може да ни помогне да се планира соодветно на денот, ако можеме да направиме заклучоци:

apple apple

Секој од нас има ограничена количина на волја и енергија за денот и тие се ограничени на унапредување на време ние го користиме.

Share
Додади коментар
Публикации поврзани со тековната