Το μυστικό για την καλή υγεία

Το μυστικό για την καλή υγεία, δεν θα σας κοστίσει πολλά χρήματα, και σίγουρα δεν θα το πουλήσει. Είναι απλή και σχετικά προσιτή, αλλά είναι έξω από τη ζώνη άνεσης. Είναι Πρόληψη.

Αν είστε μπροστά στην τηλεόραση, είδατε ότι όλα έχουν ένα χάπι. Μόνο ότι τα χάπια είναι δίκοπο μαχαίρι. Η τελευταία φορά δίπλα μου πάει στο γιατρό λόγω των προβλημάτων στο μυοσκελετικό σύστημα, άκουσα την ερώτηση - πώς είναι το στομάχι σας; Κάποιος δεν σκέφτεται αισθησιασμού στομάχου εκτός αν προκύψουν σοβαρά προβλήματα σε αυτό. Κατά συνέπεια, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου πορεύεται με οποιοδήποτε πρόχειρο για να συμπληρώσετε τη δίψα μας για τη γεύση. Με άρρωστος να πορεύεται ακόμη και φάρμακα. Θα ήθελα να συστήσω την αισθητική και τη χρήση των φυσικών πόρων.

μπορείτε τσιμπολόγημα λεμόνια, ως μέρος ενός γεύματος ή ως χυμός, το τζίντζερ, το σκόρδο; Έχουν μια πικρή γεύση και ως εκ τούτου πρέπει να αποφεύγονται, εκτός ... Εκτός από όταν κάποιος είναι άρρωστος. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 5 τουλάχιστον περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, οι συγγενείς και γνωστούς μου που έχουν αρχίσει να τρώνε λεμόνια κατά τη διάρκεια του πυρετού. Γιατί να μην πάρει αυτή μια καλή δόση της βιταμίνης C, ενώ είμαστε υγιείς;

Ξέρατε ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος όταν ανιχνεύεται σε πρώιμο στάδιο. Όταν αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα, ακόμη και το καλύτερο τους γιατρούς, μάγοι και μάντεις δεν θα μπορούσε να βοηθήσει. Για την ανάπτυξη αυτής της νόσου χρειάζεται πολύ χρόνο για να περπατήσετε το μονοπάτι λάθος - στη σκέψη, στη διατροφή, τον τρόπο ζωής. Αν πάτε μια φορά το χρόνο στο γιατρό για να παρακολουθεί την υγεία σας, μπορείτε να πάρετε πολλές ασθένειες - όχι μόνο του καρκίνου - σε πρώιμο στάδιο. Όταν η αποκάλυψη του χρόνου η ασθένεια θα είναι σε θέση να αλλάξει την κατεύθυνσή σας και απογειωθείτε από το μονοπάτι που οδηγεί στην πρόωρη αφύσικο τέλος.

Να πάτε να ελέγξετε τα δόντια σας; Στη Βουλγαρία, το κράτος πήρε δύο σφραγίδες ετησίως. Τι είναι τόσο φοβούνται τον οδοντίατρο; Αν όλα είναι καλά, θα περάσετε την εξέταση και δεν θα αισθανθείτε πόνο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα - θα υποφέρουν λίγο, αλλά θα σας αφήσει με υγιή δόντια και θα έρθει δωρεάν. Μια άλλη επιλογή είναι να είναι ήσυχο και να πάει στον οδοντίατρο όσο κακό. Στη συνέχεια, πιο πιθανό το πρόβλημα έχει γίνει μεγαλύτερο και δεν μπορεί ακόμη να σώσει το δόντι. Γι 'αυτό θα σας βλάψει και είναι πιθανό να σας κοστίσει περισσότερα χρήματα από την τιμή της σφραγίδας.

Να δεχθεί κάθε είδους εντελώς λευκή ή εντελώς μαύρο - είναι σαν εισαγωγή καρέ, την εισαγωγή των συνόρων. Έτσι θα χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθούν από κάτι στο οποίο έχετε πρόσβαση.

Μετοχή
Πρόσθεσε σχόλιο