Πέντε πράγματα που θα συμβεί εάν σταματήσετε τη λήψη ζάχαρης

Ζάχαρη σε κάποια μορφή βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών, μη επεξεργασμένα από την ανθρώπινη. Αυτά τα 5 αποτελέσματα εφαρμόζουν στα μεταποιημένα τρόφιμα από τον άνθρωπο, γιατί η φύση έχει συνδυάσει τη ζάχαρη στα φρούτα και τα λαχανικά με άλλες ουσίες και συστατικά που ελαχιστοποιούν τις στομφώδεις επίδραση στο σώμα.

Θα ανακτήσει την ενέργεια.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό είναι ένα γεγονός. Τα ενεργειακά ποτά παρέχουν ενέργεια, αλλά και να το μεταφέρει αλλού. Το σάκχαρο στο αίμα άλματα και πέφτει, προκαλώντας στιγμές της χαράς και της υψηλής ενέργειας και στιγμές κόπωση και υπνηλία, η οποία προκαλεί συχνά μπορείτε να πάρετε περισσότερα από το "ξύπνημα" τρόφιμα. Δεν είναι τυχαία η ζάχαρη συχνά σε σύγκριση με το φάρμακο.

Το βάρος σας θα ομαλοποιήσει.

Στα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν ζάχαρη έχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Και στην δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο είναι πλούσια σε λιπαρά και υδατάνθρακες και μια ντουζίνα συστατικά που το σώμα σας θα πρέπει επιπλέον να πολεμήσει.

Θα σταματήσει να θέλουν περισσότερη ζάχαρη.

Όταν καταργείτε την εστίασή σας από τη ζάχαρη σταδιακά θα αρχίσουν να επιθυμούν λιγότερο γλυκά. Τι αισθάνομαι από την προσωπική εμπειρία - μετά από λίγο, όταν έχετε περάσει από περιόδους μειωμένης κατανάλωσης γλυκών, τη γεύση αλλαγή. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε την πραγματική γεύση των πραγμάτων. Το στομάχι σας θα νιώσετε και σας λέει τη φύση του τροφίμου. Θα νιώσετε μεγάλη όταν τρώτε φρούτα και λαχανικά που περιέχουν ζάχαρη, και θα νιώσετε μια μικρή ενόχληση κατά την κατανάλωση τεχνητά τρόφιμα. Δεν υπάρχει καλύτερος σύμβουλος από το δικό σας σώμα.

Πεπτικό σύστημα θα λειτουργεί πιο αποδοτικά

Όταν κυρίαρχο φαγητό που παίρνετε είναι ένα που αντιμετωπίζεται γρήγορα και εύκολα από το στομάχι σας, θα αισθανθείτε ελαφρά, αλλά όχι με την έννοια ότι είναι άδειο, αλλά με την έννοια που αισθάνονται υγιείς. Η ενέργεια που πηγαίνει για την επεξεργασία θα είναι διαθέσιμο για τους μυς και τον εγκέφαλο και έτσι μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική.

Το δέρμα σας θα φαίνονται πιο υγιή

Έχετε αναρωτηθεί γιατί έχετε δερματικά προβλήματα και θα πρέπει να εφαρμόσει μια μυριάδα κρέμες, λάδια και φίλτρα σε αυτό, που με τη σειρά μπορεί να έχει επιπλέον παρενέργεια. Πιθανή αιτία είναι ότι έχετε καταναλώσει. Έχω γνωστούς που είχαν θεραπευτεί και συγκεκριμένα με την αλλαγή της διατροφής. Στο μέλλον, μπορώ να μοιραστώ γι 'αυτούς.

Πηγή : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Μετοχή
Πρόσθεσε σχόλιο