Μαγείρεμα

Πού, πώς και αν το πρόσωπο που μαγειρεύει το φαγητό που τρώμε είναι κάποιος κοντά σε σας δεν είναι λιγότερο σημαντική από την ποιότητα και τη φύση των τροφίμων στο σύνολό του. Το κρέας από ζώα που εκτρέφονται σε κανονικές συνθήκες - ελεύθερα, με καλό φαγητό είναι πιο χρήσιμο από το κρέας ενός ζώου το οποίο τίθεται σε απάνθρωπες συνθήκες και τα οποία είναι γεμάτα με ποιος ξέρει τι. Φρούτα και λαχανικά, τα οποία επεξεργάζεται με τους τόνους των χημικών ουσιών έχουν διαφορετική θρεπτική αξία και γεύση από αυτά που καλλιεργούνται χωρίς υπερβολική ανθρώπινη παρέμβαση.

Όταν κάποιος κοντά σε σας ή εσείς είναι να μαγειρέψουν το φαγητό που τρώμε, είναι φυσιολογικό να θέσει το καλύτερο στην πλάκα, ακόμα και αν βάλεις κάτι επιπλέον, θα πρέπει να περάσει από τα χέρια σας, εσείς ο ίδιος θα φέρει μια συνειδητή ευθύνη για το. Για φαγητό μαγειρεμένο από εταιρείες και επιχειρήσεις ως προϊόν σε μεγάλες ποσότητες για πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρετε τι είναι αυτό, ακόμη και αν αυτό είναι που χιλιάδες των προτύπων σε χαρτί.

Φρούτα και λαχανικά που δεν έχουν τυποποιημένη μορφή δεν είναι μόνο ότι είναι πιθανό να περιέχουν περισσότερο θρεπτική αξία, αλλά είναι φθηνότερα.

Μήπως τα λάφυρα με βάση το κρέας που περνά μέσα από το σπίτι σας; Ένα κανονικό γεύμα διαρκεί μία εβδομάδα, με - τις περισσότερες φορές στέκεται στο ψυγείο, οι καρποί αρχίζουν να επιδεινώνεται, και το ψωμί σκληραίνει για μια εβδομάδα, και το δεύτερο είναι ήδη μουχλιασμένα. Τι συμβαίνει με το φαγητό σας;

Έχετε ματιά κατά την ωφέλιμη διάρκεια ζωής των προϊόντων; Και εκτός Νομίζετε ότι αυτό είναι η συνολική διάρκεια ζωής - ένα μήνα - ένα χρόνο ?! Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενός τροφίμου, πρέπει να είστε πιο ύποπτο για την ποιότητα των θρεπτικών ιδιοτήτων.

Ναι, παρασκευή τροφίμων απαιτεί χρόνο, αλλά αυτή τη φορά επιστρέφει στην υγεία και την ενέργεια. Για να κάνετε τηγανητές πατάτες θα πρέπει να τα ξεφλουδίσετε, κόψτε, τηγανίζουμε, για να καθαρίσετε τα πιάτα μετά. Αντί για όλα αυτά λίπος αγκώνα μπορεί κανείς να αγοράσει πατάτες από τις αλυσίδες fast food και να φάνε δύο γεύματα την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ακόμη και αγνοώντας ό, τι πατάτες χρησιμοποιούνται και πώς προετοιμάζονται, να εξετάσει αν αξίζει τον κόπο. Ίσως υπάρχει ένας λόγος για κάποια τρόφιμα είναι μαγειρεμένα πιο αργά και να έχεις λιγότερους εσωτερικά κίνητρα για να μαγειρεύουν και να προετοιμάσουν τους, και να το κάνετε αναλόγως μικρότερη. Ίσως το φαγητό δεν είναι τόσο χρήσιμη, ή είναι απλώς χρήσιμο σε μικρότερες ποσότητες.

Και τι σκέφτεστε για τα κατεψυγμένα ή προ-μαγειρεμένα γεύματα; Αν έχετε να επιλέξετε τα τρόφιμα που παρέμεινε για μήνες στην κατάψυξη ή σε μία που πρόσφατα διχασμένη από τον κήπο, η οποία θα επιλέγατε; Το πρώτο μπορεί να είναι έτοιμη για πέντε λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων και να έχουν την ίδια γεύση με το δευτερόλεπτο, αλλά έχει την ίδια θρεπτική αξία; Αμφιβάλλω.

Μετοχή
Πρόσθεσε σχόλιο
Δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την τρέχουσα