Öt dolog, hogy fog történni, ha abbahagyja a cukrot

Cukor valamilyen formában megtalálható sok élelmiszerek, beleértve a természetes, feldolgozatlan emberi. Ezek az 5 hatások a feldolgozott élelmiszerekre az ember, mert a természet kombinálta a cukor gyümölcsök és zöldségek, egyéb anyagok és összetevők, amelyek minimálisra csökkentik a bombasztikus hatása van a szervezetre.

Visszanyeri az energiát.

A sors iróniája, ez tény. Energia italok energiát, hanem vedd el. Vércukor ugrások és esések, ami pillanatok vidámság és magas energia és pillanatok fáradtság és álmosság, ami gyakran okoz Önnek, hogy több a "ébredés" élelmiszer. Nem véletlenül cukor gyakran hasonlítják a kábítószert.

A testsúly normalizálódnak.

A gyümölcsök és zöldségek cukortartalmú sok vitamint és ásványi anyagot. És az az ember alkotta a magas zsír és szénhidrát, és egy tucat összetevőket, hogy a szervezet emellett meg kell küzdeni.

Leáll szeretnénk több cukrot.

Ha eltávolítja a fókuszt a cukrot fokozatosan elkezdik vágy kevesebb édességet. Amit érzek a személyes tapasztalat, - egy idő után, amikor mentek keresztül időszakok csökkent a fogyasztás az édesség, a ízlelőbimbók változás. Majd kezdi érezni az igazi ízét a dolgok. A gyomor fogja érezni, és azt mondja, az élelmiszer jellege. Érezni fogod, jó, ha enni gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó cukrot, és akkor úgy érzi, enyhe diszkomfort fogyasztásakor mesterséges élelmiszerek. Nincs jobb tanácsadója, mint a saját testét.

Emésztőrendszer lesz hatékonyabb munkát

Amikor uralkodó étel, amit tennie az egyik, hogy kezelni gyorsan és egyszerűen a gyomrod, akkor úgy érzi, kicsit, de nem abban az értelemben, hogy üres, hanem abban az értelemben, hogy úgy érzi, egészséges. Az energia, ami megy a feldolgozás lesz elérhető az izmok és az agy, és így hatékonyabb lehet.

Bőre Egészségesebb

Van csoda, hogy miért van bőrproblémák és meg kell alkalmazni számtalan krémek, olajok és italokat rajta, ami viszont további mellékhatása. Lehetséges ok az, hogy az elfogyasztott. Van ismerőse, aki meggyógyult azaz megváltoztatja a diéta. A jövőben, tudom megosztani róluk.

Forrás : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Részvény
Kommentáld