nume :

vitamina a

grup : Vitamine
vitamina A ajuta la formă și menține pielea sănătoasă , dinți , oase și țesuturile moi și membrane . este, de asemenea , cunoscut sub numele de retinol , deoarece produce pigmenți înretina ochiului . vitamina A promoveaza o vedere buna , mai ales în condiții de lumină redusă . poate fi , de asemenea,
produs Contele ingrediente
spanac spanac
pătrunjel pătrunjel
varză varză
roșie roșie
morcovi morcovi
mandarine mandarine
ceapă
(7) vitamina C
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
vitamina K
Vitamina K este necesar pentru coagularea sangelui ingredient - previne sangerarea . este nevoie de ficat și pentru utilizarea cu succes de calciu . ar trebui să mănânci prea mult din ea .
fosfor
fosfor este necesar pentru diviziunea celulara a corpului , pentru cresterea masei musculare , sprijină activitatea inimii , rinichilor si a sistemului nervos . de asemenea implicat în absorbția de grăsime . din brânză de capră , galbenus de ou , orez , susan , floarea soarelui , nuc ,
vitamina B2
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
vitamina B1
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
vitamina a
vitamina A are mai multe funcții : este important pentru creștere și dezvoltare , menținând sistemul imunitar și o vedere buna .
calciu
construiește oase și dinți . implicat în alte funcții organice vitale . de deficitul a elementului poate duce la consecințe grave pentru scheletul și funcționarea normală a organismului .
| (0)
castraveți castraveți
ceapa verde ceapa verde
ceapă vechi ceapă vechi
1 - 10 din totalul46