namn :

C-vitamin

grupp : Vitaminer
C-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar kroppen från bakterier och virus , har anti-inflammatory och antiallergiska effekt , stärker immunförsvaret och ökar effektiviteten av andra vitaminer ( vitamin A , B1, B2, B5, vitamin e ) . har anti-cancer egenskaper ,
Produkt Räkna ingredienser
M - Budget grapefrukt
(3) C-vitamin
involverad i bildandet av mänskliga vävnader . boost immunförsvar . gynnsam effekt på sårläkning . är mycket användbart för idrottare och personer med fysisk aktivitet .
fosfor
fosfor behövs för kroppen celldelning , för att öka muskelmassan , stödja arbetet i hjärtat , njurar och nervsystem . också involverade i upptaget av fett . finns i getost , äggula , ris , sesam , solros , valnöt ,
järn
järn är en viktig ingrediens . den bygger hemoglobin och hjälper syretransport till cellerna och därmed bidrar till bildandet av energi , vitalitet , tillväxt och motverka externa organ .
| (14) aspartam
Kan orsaka allergiska reaktioner .
isomalt
Cancerframkallande .
Fruktos - glukossirap
Konsumtionen i stora mängder är farligt för hälsan . Levern inte bearbeta den direkt till energi och omvandlar den till fett . Ökar risken för kardiovaskulära problem , insulinresistens och diabetes .
cellulosa
Tarmproblem . Förbjudet för spädbarn !
etylcellulosa
Tarmproblem . Förbjudet för spädbarn !
glutaminsyra
Ta inte från spädbarn !
natriumglutamat
Ta inte från spädbarn !
maltitol
Möjliga magproblem
Artificiell smak
Det har odefinierat hälsoeffekter . Det är bättre att inte konsumera det .
Askorbinsyra
Inga bevis för negativa biverkningar
fosforsyra
Inga bevis för negativa effekter .
natriumfosfat
Taget i stora mängder för att störa den normala förhållandet mellan kalcium och fosfor i kroppen .
Sackaros
Inga bevis för negativa effekter .
syre
Inga bevis för negativa effekter .
Fanta 1.25L
fabriken bröd karina
korv \
Aladdin kaffe krydda spridnings dos, Sonnentor
(8) C-vitamin
involverad i bildandet av mänskliga vävnader . boost immunförsvar . gynnsam effekt på sårläkning . är mycket användbart för idrottare och personer med fysisk aktivitet .
magnesium
Vitamin B6
Vitamin B6 hjälper de flesta system i människokroppen ska fungera - inklusive hjärt-, mag-, immun, muskulös och nervsystemet. B6 krävs för korrekt utveckling och funktion i hjärnan, liksom för produktion av vissa hormoner.
vitamin b5
deltar i tillväxten och utvecklingen av det centrala nervsystemet , till funktionerna hos binjurarna i omvandlingen av fett och socker till energi . nödvändig fort immunsystemeti produktionen av antikroppar och i opposition toxiner . är det möjligt att kroppen
vitamin B3
det är nödvändigt för processen för bildandet av energi i cellerna . del av enzymer som hjälper cellen . normalisera funktionen i magen och bukspottkörteln .
vitamin B2
behövs för tillväxt och reproduktion . deltar i utvecklingen av hår, naglar och hud . har en gynnsam effekt på synen , ögontrötthet , förhindrar inflammation i munhålan , stödjer matsmältningen av andra ämnen : kolhydrater, fetter och proteiner .
vitamin b1
främjar tillväxt . underlättar behandlingen av kolhydrater . bibehåller den normala funktionen i nervsystemet , muskler och hjärta .
kalcium
bygger skelett och tänder . inblandade i andra vitala ekologiska funktioner . knappheten på elementet kan leda till allvarliga konsekvenser för skelettet och den normala funktionen av kroppen .
| (0)
Aladdin kaffe krydda , Sonnentor
Rivella Green Rivella Grün
Rivella Green Rivella Grün Rivella Zielony
Rivella Green Rivella Grün
201 - 209 från total209