nume :

vitamina C

grup : Vitamine
Vitamina C este un antioxidant puternic care protejeaza organismul de bacterii si virusi , au efect antialergic anti-inflammatory și , intarirea sistemului imunitar și crește eficiența altor vitamine ( vitaminele A , B1, B2 , B5, vitamina E ) . are anti-cancer proprietăți ,
produs Contele ingrediente
Grapefruit Buget - M
(3) vitamina C
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
fosfor
fosfor este necesar pentru diviziunea celulara a corpului , pentru cresterea masei musculare , sprijină activitatea inimii , rinichilor si a sistemului nervos . de asemenea implicat în absorbția de grăsime . din brânză de capră , galbenus de ou , orez , susan , floarea soarelui , nuc ,
fier
de fier este un ingredient vital . se construiește hemoglobinei și ajută oxigen de transport de celule și , prin urmare, contribuie la formarea de energie , vitalitate , creșterea economică și combaterea organisme externe .
| (14) aspartam
Poate provoca reacții alergice .
izomalt
Cancerigene .
Sirop de fructoză - glucoză
Consumul in cantitati mari este periculos pentru sănătate . Ficatul nu -l proceseze imediat în energie și o transformă în grăsime . creste riscul de probleme cardiovasculare , rezistenta la insulina si diabet .
celuloză
Probleme intestinale . de interzis pentru sugari !
etilceluloza
Probleme intestinale . de interzis pentru sugari !
acid glutamic
Nu luați de la copii !
glutamat monosodic
Nu luați de la copii !
maltitol
Posibile probleme de stomac
Artificială gust
Acesta a undefined efecte asupra sănătății . Este de preferat să nu -l consuma .
Acid ascorbic
Nu existã dovezi ale efectelor secundare adverse
acid fosforic
Nu existã dovezi ale efectelor adverse . de
fosfat de sodiu
Luate în cantități mari a perturba raportul normale de calciu si fosfor in organism .
Zahăr
Nu existã dovezi ale efectelor adverse . de
oxigen
Nu existã dovezi ale efectelor adverse . de
Fanta 1.25L
Fabrica de pâine karina
salam \
Doza de imprastiere Aladdin cafea condiment , Sonnentor
(8) vitamina C
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
magneziu
Vitamina B6
Vitamina B6 ajuta la majoritatea sistemelor din corpul uman să funcționeze - inclusiv cardiovasculare, digestive, sistemul imunitar, muscular și nervos. B6 este necesara pentru buna dezvoltare și funcție a creierului, precum și pentru producerea anumitor hormoni.
vitamina B5
participă la creșterea și dezvoltarea sistemului nervos central , funcțiile glandelor suprarenale la reconversia grăsimi și zahăr în energie . necesare fort sistemului imunitar în producția de anticorpi și în opoziție cu a toxinelor . este posibil ca corpul
vitamina b3
este necesar pentru procesul de formare a energiei în celule . parte a enzimelor care ajuta celula . normalizafuncționarea stomacului și pancreasului .
vitamina B2
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
vitamina B1
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
calciu
construiește oase și dinți . implicat în alte funcții organice vitale . de deficitul a elementului poate duce la consecințe grave pentru scheletul și funcționarea normală a organismului .
| (0)
Aladdin cafea condiment , Sonnentor
Rivella Green Rivella Grün
Rivella Green Rivella Grün Rivella Zielony
Rivella Green Rivella Grün
201 - 209 din totalul209