naam :

vitamine c

groep : vitaminen
Vitamine C is een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen bacteriën en virussen , hebben anti-inflammatory en antiallergische effect , versterking van het immuunsysteem en verhoogt de efficiëntie van andere vitaminen ( vitaminen A, B1 , B2 , B5, vitamine e ) . heeft anti-cancer eigenschappen ,
product Count ingrediënten
M - Budget grapefruit
(3) vitamine c
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
fosfor
fosfor is nodig voor het lichaam celdeling , aan spiermassa , de werkzaamheden van het hart , de nieren en het zenuwstelsel . ook betrokken bij de absorptie van vet . in geitenkaas , eigeel , rijst , sesam , zonnebloem , walnoot ,
ijzer
ijzer een essentieel onderdeel . bouwt hemoglobine en helpt transport van zuurstof naar de cellen en draagt ​​bij tot de vorming van energie , vitaliteit , groei en tegengaan externe organen .
| (14) aspartaam
Kan allergische reacties veroorzaken .
isomalt
kankerverwekkend .
Fructose - glucosestroop
Verbruik op grote hoeveelheden gevaarlijk voor de gezondheid . De lever niet het direct verwerken in energie en zet deze om in vet . verhoogt het risico op cardiovasculaire problemen , insulineresistentie en diabetes .
cellulose
Darmproblemen . Verboden voor zuigelingen !
ethylcellulose
Darmproblemen . Verboden voor zuigelingen !
glutaminezuur
Neem niet van baby's !
mononatriumglutamaat
Neem niet van baby's !
maltitol
Mogelijk maagproblemen
Kunstmatige aroma
Het gezondheidseffecten . undefined Het is verkieslijk niet verbruiken .
ascorbinezuur
Geen bewijs van negatieve bijwerkingen
fosforzuur
Geen aanwijzingen voor schadelijke effecten .
natriumfosfaat
Die in grote hoeveelheden de normale verhouding van calcium en fosfor verstoren het lichaam .
sucrose
Geen aanwijzingen voor schadelijke effecten .
zuurstof
Geen aanwijzingen voor schadelijke effecten .
Fanta 1.25L
fabriek brood karina
worst \
Aladdin koffie specerij verstrooiing dosis , Sonnentor
(8) vitamine c
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
Magnesium
Vitamine B6
Vitamine B6 helpt het merendeel van de systemen in het menselijk lichaam te laten functioneren - waaronder cardiovasculaire, spijsvertering, immuunsysteem, spier en het zenuwstelsel. B6 is nodig voor een goede ontwikkeling en functie van de hersenen, evenals voor de productie van bepaalde hormonen.
Vitamine B5
participeert in de groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel , de functies van de bijnieren bij de omzetting van vet en suiker in energie . nodig fort het immuunsysteem in de productie van antilichamen en tegenover toxines . is het mogelijk dat het lichaam
vitamine B3
noodzakelijk is dat het proces van de vorming van energie in de cellen . van enzymen die de cel . te normaliseren van de werking van de maag en pancreas .
vitamine b2
nodig zijn voor groei en voortplanting . participeren in de ontwikkeling van haar , nagels en huid . heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen , oogmoeheid voorkomt ontstekingen in de mondholte , ondersteunt de vertering van andere stoffen : koolhydraten , vetten en eiwitten .
vitamine B1
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
calcium
bouwt botten en tanden . betrokken zijn bij andere vitale biologische functies . de schaarste van het element kan leiden tot ernstige gevolgen voor het skelet en de normale werking van het lichaam .
| (0)
Aladdin koffie specerij , Sonnentor
Rivella Green Rivella Grün
Rivella Green Rivella Grün Rivella Zielony
Rivella Green Rivella Grün
201 - 209 van de totale209