név :

C-vitamin

csoport : vitaminok
A C-vitamin hatékony antioxidáns, amely védi a szervezetet a baktériumok és a vírusok , van anti-inflammatory és allergiaellenes hatású , erősíti az immunrendszert , és növeli a hatékonyságot az egyéb vitaminok ( A-, B1-, B2- , B5, E-vitamin) . anti-cancer tulajdonságait ,
termék gróf összetevők
M - Költségvetés grapefruit
(3) C-vitamin
kialakításában játszik szerepet az emberi szövetek . boost immunrendszer . kedvező hatással van a sebgyógyulást . rendkívül hasznos a sportolók és az emberek a fizikai aktivitás .
foszfor
foszfor szükséges a test sejtosztódást , az izomtömeg növelésére , támogatják a munkát a szív, a vese és idegrendszeri . is részt vesz a zsír felszívódását . szereplő kecskesajt , tojássárgája , rizs, szezám , napraforgó , dió ,
vas
vas létfontosságú alkotóeleme a . épít hemoglobin és segít oxigént szállítanak a sejtekhez , és ezáltal hozzájárul a kialakulásához az energia , vitalitás , növekedés , valamint megakadályozzák a külső szervek .
| (14) aszpartám
Allergiás reakciókat okozhat .
izomalt
rákkeltő .
Fruktóz-glükóz szirup
Fogyasztás nagy mennyiségben káros az egészségre . A máj nem feldolgozni azt azonnal energiává alakítja zsírt . növeli a szív- és érrendszeri problémák , az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség .
cellulóz
Bélrendszeri problémák . Tiltott csecsemők !
cellulóz
Bélrendszeri problémák . Tiltott csecsemők !
glutaminsav
Ne vegye a babák!
Nátrium-glutamát
Ne vegye a babák!
maltit
Lehetséges gyomorproblémák
Mesterséges ízesítő
Azt nem definiált hatással van az egészségre . Célszerű nem fogyaszthatják .
C-vitamin
Nincs bizonyíték a káros mellékhatások
foszforsav
Nincs bizonyíték a káros hatások .
nátrium-foszfát
Azt nagy mennyiségben , hogy zavarja a normális aránya a kalcium és foszfor a szervezetben .
szacharóz
Nincs bizonyíték a káros hatások .
oxigén
Nincs bizonyíték a káros hatások .
Fanta 1,25 liter
gyári kenyér Karina
kolbász \
Aladdin kávé fűszer szóró adagot , Sonnentor
(8) C-vitamin
kialakításában játszik szerepet az emberi szövetek . boost immunrendszer . kedvező hatással van a sebgyógyulást . rendkívül hasznos a sportolók és az emberek a fizikai aktivitás .
magnézium
A B6-vitamin
A B6-vitamin segíti a legtöbb rendszer az emberi szervezetben a funkció - beleértve a szív- és érrendszeri, emésztési, immun, izmos és idegrendszert. B6 szükséges a megfelelő fejlődését és működését az agy, valamint a termelés bizonyos hormonok.
B5-vitamin
részt vesz a növekedés és fejlődés a központi idegrendszer , a funkciók a mellékvese mirigyek a konverzió a zsír és a cukor energiává . szükséges fort a immunrendszer a antitestek termelését és a szembe a toxinok . lehetséges, hogy a test
B3-vitamin
szükség van a folyamat kialakulásának energia sejtekben . részén enzimek , amelyek segítik a cella . normalizálják a funkciója a gyomor és hasnyálmirigy .
B2-vitamin
a növekedéshez szükséges és a reprodukció . részt vesznek a fejlesztése a haj , köröm és a bőr . jótékony hatással van a látás , a szem fáradtság , megakadályozza, gyulladás a szájüregben , támogatja az emésztést a egyéb anyagok : szénhidrátok , zsírok és fehérjék .
B1-vitamin
elősegíti a növekedést . megkönnyíti a feldolgozást a szénhidrátok . fenntartja a normális működését az idegrendszer , az izmok és a szív .
kalcium
épít a csontokat és a fogakat . résztvevő más létfontosságú szervek működésére . szűkössége az elem vezethet súlyos következményekkel jár a vázra és a normális működéséhez a szervezet .
| (0)
Aladdin kávé fűszer , Sonnentor
Rivella Green Rivella Grün
Rivella Green Rivella Grün Rivella Zielony
Rivella Green Rivella Grün
201 - 209 a teljes209