navn :

C-vitamin

gruppe : Vitaminer
C-vitamin er en stærk antioxidant, der beskytter kroppen mod bakterier og vira , har anti-inflammatory og antiallergisk virkning , styrker immunforsvaret og øger effektiviteten af ​​andre vitaminer ( vitamin A , B1, B2, B5, vitamin e) . har anti-cancer egenskaber ,
Produkt Tæl ingredienser
M - Budget grapefrugt
(3) C-vitamin
involveret i dannelsen af humane væv . boost Immunsystemet . gunstig virkning på sårheling . er særdeles nyttigt for atleter og folk med fysisk aktivitet .
fosfor
fosfor er nødvendig for kroppen celledeling , for at øge muskelmasse, støtte arbejdet i hjertet , nyrer og nervesystemet . også involveret i optagelsen af ​​fedt . indeholdt i gedeost, æggeblomme, ris , sesam , solsikke , valnød ,
jern
jern er en vigtig ingrediens . det opbygger hæmoglobin og hjælper transport ilt til celler og dermed bidrager til dannelsen af energi, vitalitet , vækst og modvirke eksterne organer .
| (14) aspartam
Kan fremkalde allergiske reaktioner .
isomalt
Kræftfremkaldende .
Fructose - glucosesirup
Forbrug i store mængder er farligt for helbredet . Leveren undlader at behandle det øjeblikkeligt til energi og omdanner den til fedt . øger risikoen for hjerte-kar- problemer , insulinresistens og diabetes .
cellulose
Tarmproblemer . Forbudt til spædbørn !
ethylcellulose
Tarmproblemer . Forbudt til spædbørn !
glutaminsyre
Du må ikke tage fra babyer !
mononatriumglutamat
Du må ikke tage fra babyer !
maltitol
Mulige maveproblemer
Kunstig smag
Det har udefineret virkninger på sundheden . Det er bedst at ikke forbruge det .
Ascorbinsyre
Ingen tegn på negative bivirkninger
phosphorsyre
Ingen tegn på bivirkninger .
natriumphosphat
Taget i store mængder for at forstyrre den normale forhold af calcium og fosfor i kroppen .
Saccharose
Ingen tegn på bivirkninger .
ilt
Ingen tegn på bivirkninger .
Fanta 1.25L
fabrikken brød karina
pølse \
Aladdin kaffe krydderi spredning dosis Sonnentor
(8) C-vitamin
involveret i dannelsen af humane væv . boost Immunsystemet . gunstig virkning på sårheling . er særdeles nyttigt for atleter og folk med fysisk aktivitet .
Magnesium
Vitamin B6
Vitamin B6 hjælper de fleste systemer i den menneskelige krop til funktion - herunder kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, immunsystemet, muskulære og nervesystemet. B6 er nødvendig for korrekt udvikling og funktion af hjernen, såvel som til produktion af visse hormoner.
vitamin b5
deltager i vækst og udvikling af det centrale nervesystem, at funktionerne af de binyrerne i omdannelsen af ​​fedt og sukker i energi . nødvendigt fort immunsystemet i produktionen af ​​antistoffer og i opposition toksiner . er det muligt at kroppen
vitamin B3
det er nødvendigt for processen med dannelsen af ​​energi i celler . del af enzymer , som hjælper cellen . normalisere funktionen af ​​mave og pancreas .
vitamin B2
nødvendig for vækst og reproduktion . deltage i udviklingen af hår, negle og hud . har en gavnlig virkning på synet , træthed i øjnene , forhindrer inflammation i mundhulen , støtter fordøjelsen af ​​andre stoffer : kulhydrater, fedtstoffer og proteiner .
vitamin B1
fremmer væksten . letter behandlingen af ​​kulhydrater . opretholder den normale funktion af nervesystemet , muskler og hjerte .
calcium
bygger knogler og tænder . involveret i andre vitale organiske funktioner . knapheden af elementet kan føre til alvorlige konsekvenser for skelettet og den normale funktion af kroppen .
| (0)
Aladdin kaffe krydderi , Sonnentor
Rivella Green Rivella Grün
Rivella Green Rivella Grün Rivella Zielony
Rivella Green Rivella Grün
201 - 209 fra total209