naam :

groep : mineralen

product Count ingrediënten
amandelen amandelen
avocado avocado
(10)
vitamine c
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
Magnesium
Vitamine B6
Vitamine B6 helpt het merendeel van de systemen in het menselijk lichaam te laten functioneren - waaronder cardiovasculaire, spijsvertering, immuunsysteem, spier en het zenuwstelsel. B6 is nodig voor een goede ontwikkeling en functie van de hersenen, evenals voor de productie van bepaalde hormonen.
vitamine e
ondersteunt de levering van zuurstof in de cellen en het lichaam en verjongt hen bloeddruk verlaagt . is ook nuttig voor hart vermoeidheid .
vitamine b2
nodig zijn voor groei en voortplanting . participeren in de ontwikkeling van haar , nagels en huid . heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen , oogmoeheid voorkomt ontstekingen in de mondholte , ondersteunt de vertering van andere stoffen : koolhydraten , vetten en eiwitten .
vitamine B1
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
vitamine a
vitamine A heeft vele functies : het is belangrijk voor de groei en ontwikkeling , handhaving van het immuunsysteem en goed zicht .
calcium
bouwt botten en tanden . betrokken zijn bij andere vitale biologische functies . de schaarste van het element kan leiden tot ernstige gevolgen voor het skelet en de normale werking van het lichaam .
ijzer
ijzer een essentieel onderdeel . bouwt hemoglobine en helpt transport van zuurstof naar de cellen en draagt ​​bij tot de vorming van energie , vitaliteit , groei en tegengaan externe organen .
| (0)
geroosterde amandelen geroosterde amandelen
(2)

| (0)
lijnzaad
(1)
| (0)
olijfolie
(1)
| (0)
1 - 5