Што ви се јадеAvailable in Apple Store Калории биланс Калории биланс Калории билансКалории биланс

كعكة رقائق الشيكولاتة


كوكيز
Не можам да одредам земјата на производителот .
баркод Kilocalories на 100 грама Масти во 100 g . Протеин во 100 грама јаглехидрати во 100 грама Потрошена количина од стандардните (грамови)
6281033419319
- - - - -
Во производот биле пронајдени :
Не хранливи материи се наоѓаат .
Не опасни состојки