Kaj jesteAvailable in Apple Store Calorie bilanca Calorie bilanca Calorie bilancaCalorie bilanca
beli riž
Name

beli riž


sestavine
Kategorija izdelka pulse ;
Produkt je uporaben za možgani , zob , kosti in kostnega , ščitnice;
Kilokalorij na 100 gramov Maščobe v 100 g . Protein iz 100 gramov ogljikovih hidratov v 100 gramov Porabljeno količino privzeto (v gramih )
355.00 0.50 6.50 79.00 100.00
V izdelka je bilo ugotovljeno :
Name : magnezij
Name : Selen
Potrebne v majhnih količinah v telesu. Preprečuje oksidacijski stres in nastanek prostih radikalov, podpira ščitničnih hormonov v stavbi.
Vitamin B6 prispeva večino sistemov v človeškem telesu do funkcije - vključno srca in ožilja, prebavnega, imunski, mišičnega in živčnega sistema. B6 je potreben za pravilen razvoj in delovanje možganov, kot tudi za proizvodnjo nekaterih hormonov.
Name : fosfor
Fosfor je potreben za delitev telesne celice , povečati mišično maso , podpira delo v srcu, ledvicah in živčevju . sodeluje tudi pri absorpciji maščob . vsebuje kozji sir , jajčni rumenjak , riž, sezam , sončnice , oreh ,
Name : kalijev
Pomemben dejavnik pri presnovi človeškega . sodeluje v prenos kisika , kot tudi pri ločevanju nepotrebnih snovi iz telesa
je potrebno za proces nastajanja energije v celicah . del encimov, ki pomagajo celico . normalizira funkcijo želodca in trebušne slinavke .
spodbujarast . olajšujeobdelavo ogljikovih hidratov . ohranjanormalno delovanje živčnega sistema , mišic in srca .
Name : železo
železo jebistvena sestavina . gradi hemoglobin in pomaga transport kisika do celic in s tem prispeva k tvorbi energije , vitalnosti, rasti in odpravljanju zunanjih organov .
Najdenih nobenih nevarnih sestavin