Çfarë ju haniAvailable in Apple Store Balanca kalori Balanca kalori Balanca kaloriBalanca kalori
grurë
emër

grurë


përbërësit
Produkti është i dobishëm për dhëmbët, kockat dhe kockave , muskujt , sytë ;
Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
302.00 1.80 11.50 59.60 100.00
Në produkt u gjetën :
emër : fosfor
fosfor është e nevojshme për ndarjen e qelizave të trupit, për të rritur në masë të muskujve , të mbështetur punën e zemrës , veshkave dhe sistemit nervor . i përfshirë edhe në thithjen e yndyrës . përfshira në djathë dhie , vezë e verdhë veze , oriz , susam , luledielli, arre ,
emër : kalium
një element i rëndësishëm i përfshirë në metabolizmin e njeriut . merr pjesë në transportin e oksigjenit , si dhe në ndarjen e substancave të panevojshme nga trupi
emër : vitaminë e
mbështet dërgimin e oksigjenit në qeliza dhe trup dhe rejuvenates ato, ul presionin e gjakut . është gjithashtu e dobishme për lodhje të zemrës .
promovonrritje . lehtësonpërpunimin e karbohidrateve . ruanfunksionimin normal të sistemit nervor , muskujt dhe zemrën .
emër : kalcium
ndërton eshtra dhe dhëmbë . i përfshirë në funksionet e tjera vitale organike .mungesa e elementit mund të çojë në pasoja të rënda për skelet dhe funksionimin normal të trupit .
Nuk përbërësit e rrezikshme gjetur