Ceea ce mananciAvailable in Apple Store Echilibru de calorii Echilibru de calorii Echilibru de caloriiEchilibru de calorii
pepene verde
nume

pepene verde


Ingrediente
Produsul este Foarte alcalin
Categoria de produs fructe proaspete ;
Produsul este util pentru rinichi , dinti , oase și oase , mușchii , ochi , creier ;
Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
26.00 0.10 0.40 5.90 100.00
In produsul s-au găsit :
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
nume : potasiu
un element important implicat în metabolismul uman . participă la transportul de oxigen , precum și în separarea substanțelor inutile din organism
este necesar pentru procesul de formare a energiei în celule . parte a enzimelor care ajuta celula . normalizafuncționarea stomacului și pancreasului .
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
vitamina A are mai multe funcții : este important pentru creștere și dezvoltare , menținând sistemul imunitar și o vedere buna .
nume : calciu
construiește oase și dinți . implicat în alte funcții organice vitale . de deficitul a elementului poate duce la consecințe grave pentru scheletul și funcționarea normală a organismului .
nume : fier
de fier este un ingredient vital . se construiește hemoglobinei și ajută oxigen de transport de celule și , prin urmare, contribuie la formarea de energie , vitalitate , creșterea economică și combaterea organisme externe .
Nu ingrediente periculoase găsite