Hva du spiserAvailable in Apple Store Kaloribalanse Kaloribalanse KaloribalanseKaloribalanse
vannmelon
navn

vannmelon


ingredienser
Produktet er Svært alkalisk
Produktkategori frisk frukt ;
Produktet er nyttig for nyrer , tenner, bein og bein , muskler , øyne , hjerne ;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram karbohydrater i 100 gram Konsumert kvantum som standard ( gram )
26.00 0.10 0.40 5.90 100.00
I produktet ble funnet :
navn : vitamin c
involvert i dannelsen av menneskelig vev . boost immunsystem . gunstig effekt på sårtilheling . er svært nyttig for idrettsutøvere og mennesker med fysisk aktivitet .
navn : kalium
et viktig element som er involvert i human metabolisme . deltar i oksygentransport , så vel som ved separasjon av unødvendige stoffer fra kroppen
det er nødvendig for prosessen med dannelsen av energi i cellene . deler av enzymer som bidrar til cellen . normalisere funksjon av mage og bukspyttkjertel .
fremmer vekst . forenkler behandlingen av karbohydrater . opprettholder normal funksjon av nervesystemet , muskler og hjerte .
vitamin en har mange funksjoner : det er viktig for vekst og utvikling , opprettholde immunforsvaret og god visjon .
navn : kalsium
bygger bein og tenner . involvert i andre vitale økologiske funksjoner . knapphet på elementet kan føre til alvorlige konsekvenser for skjelettet og normal funksjon av kroppen .
navn : jern
jern er en viktig ingrediens . det bygger hemoglobin og bidrar til å transportere oksygen til cellene og dermed bidrar til dannelse av energi, energi , tilvekst og motvirke utvendige legemer .
Ingen farlige ingredienser funnet