Vad du äterAvailable in Apple Store Kalori balans Kalori balans Kalori balansKalori balans
grön lök
namn

grön lök


Ingredienser
Produkten är Lågalkaliska
Produktkategorin grönsaker ;
Produkten är användbar för njurar , lungor, ögon , hjärna ;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram kolhydrater i 100 gram Consumed kvantitet som standard ( gram )
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
I produkt hittades :
namn : C-vitamin
involverad i bildandet av mänskliga vävnader . boost immunförsvar . gynnsam effekt på sårläkning . är mycket användbart för idrottare och personer med fysisk aktivitet .
Vitamin B6 hjälper de flesta system i människokroppen ska fungera - inklusive hjärt-, mag-, immun, muskulös och nervsystemet. B6 krävs för korrekt utveckling och funktion i hjärnan, liksom för produktion av vissa hormoner.
namn : vitamin e
stöder tillhandahållandet av syre i cellerna och kroppen och vitaliserar dem , sänker blodtrycket . är det också användbart för hjärttrötthet.
det är nödvändigt för processen för bildandet av energi i cellerna . del av enzymer som hjälper cellen . normalisera funktionen i magen och bukspottkörteln .
behövs för tillväxt och reproduktion . deltar i utvecklingen av hår, naglar och hud . har en gynnsam effekt på synen , ögontrötthet , förhindrar inflammation i munhålan , stödjer matsmältningen av andra ämnen : kolhydrater, fetter och proteiner .
främjar tillväxt . underlättar behandlingen av kolhydrater . bibehåller den normala funktionen i nervsystemet , muskler och hjärta .
namn : vitamin a
vitamin a har många funktioner : det är viktigt för tillväxt och utveckling , upprätthålla immunförsvaret och god syn .
Inga farliga beståndsdelar hittade