Ceea ce mananciAvailable in Apple Store Echilibru de calorii Echilibru de calorii Echilibru de caloriiEchilibru de calorii
ceapa verde
nume

ceapa verde


Ingrediente
Produsul este Alcalin scăzut
Categoria de produs legume ;
Produsul este util pentru rinichi , plămânii, ochi , creier ;
Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
In produsul s-au găsit :
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
Vitamina B6 ajuta la majoritatea sistemelor din corpul uman să funcționeze - inclusiv cardiovasculare, digestive, sistemul imunitar, muscular și nervos. B6 este necesara pentru buna dezvoltare și funcție a creierului, precum și pentru producerea anumitor hormoni.
sprijină livrarea de oxigen în celule și corpul și le intinereste , reduce tensiunea arterială . este de asemenea util pentru oboseala inimii .
este necesar pentru procesul de formare a energiei în celule . parte a enzimelor care ajuta celula . normalizafuncționarea stomacului și pancreasului .
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
vitamina A are mai multe funcții : este important pentru creștere și dezvoltare , menținând sistemul imunitar și o vedere buna .
Nu ingrediente periculoase găsite