Hva du spiserAvailable in Apple Store Kaloribalanse Kaloribalanse KaloribalanseKaloribalanse
grønn løk
navn

grønn løk


ingredienser
Produktet er Lav alkalisk
Produktkategori grønnsaker ;
Produktet er nyttig for nyrer , lunger, øyne , hjerne ;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram karbohydrater i 100 gram Konsumert kvantum som standard ( gram )
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
I produktet ble funnet :
navn : vitamin c
involvert i dannelsen av menneskelig vev . boost immunsystem . gunstig effekt på sårtilheling . er svært nyttig for idrettsutøvere og mennesker med fysisk aktivitet .
Vitamin B6 hjelper de fleste systemer i kroppen til å fungere - inkludert hjerte, fordøyelsessystemet, immun, muskuløs og nervesystemet. B6 er nødvendig for riktig utvikling og funksjon av hjernen, så vel som for fremstilling av visse hormoner.
navn : vitamin e
støtter levering av oksygen i cellene og legemet , og fornyer dem , reduserer blodtrykket . er det også nyttig for hjerte tretthet .
det er nødvendig for prosessen med dannelsen av energi i cellene . deler av enzymer som bidrar til cellen . normalisere funksjon av mage og bukspyttkjertel .
nødvendig for vekst og reproduksjon . delta i utviklingen av hår, negler og hud . har en gunstig effekt på synet , tretthet i øynene , hindrer betennelse i munnhulen , støtter fordøyelsen av andre stoffer : karbohydrater, fett og proteiner .
fremmer vekst . forenkler behandlingen av karbohydrater . opprettholder normal funksjon av nervesystemet , muskler og hjerte .
vitamin en har mange funksjoner : det er viktig for vekst og utvikling , opprettholde immunforsvaret og god visjon .
Ingen farlige ingredienser funnet