Wat je eetAvailable in Apple Store Calorie balans Calorie balans Calorie balansCalorie balans
groene ui
naam

groene ui


ingrediënten
Het product Lage alkalische
De productcategorie groenten ;
Het product is bruikbaar voor niertjes , longen, ogen , hersenen ;
Kilocalorieën per 100 gram Vet in 100 g . Eiwit 100 gram koolhydraten in 100 gram Verbruikte hoeveelheid standaard ( gram)
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
In het product werden gevonden :
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
Vitamine B6 helpt het merendeel van de systemen in het menselijk lichaam te laten functioneren - waaronder cardiovasculaire, spijsvertering, immuunsysteem, spier en het zenuwstelsel. B6 is nodig voor een goede ontwikkeling en functie van de hersenen, evenals voor de productie van bepaalde hormonen.
ondersteunt de levering van zuurstof in de cellen en het lichaam en verjongt hen bloeddruk verlaagt . is ook nuttig voor hart vermoeidheid .
noodzakelijk is dat het proces van de vorming van energie in de cellen . van enzymen die de cel . te normaliseren van de werking van de maag en pancreas .
nodig zijn voor groei en voortplanting . participeren in de ontwikkeling van haar , nagels en huid . heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen , oogmoeheid voorkomt ontstekingen in de mondholte , ondersteunt de vertering van andere stoffen : koolhydraten , vetten en eiwitten .
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
vitamine A heeft vele functies : het is belangrijk voor de groei en ontwikkeling , handhaving van het immuunsysteem en goed zicht .
Geen gevaarlijke bestanddelen gevonden