Što jedeteAvailable in Apple Store Ravnotežu kalorija Ravnotežu kalorija Ravnotežu kalorijaRavnotežu kalorija
zeleni luk
naziv

zeleni luk


Sastojci
Produkt je Niska alkalna
Kategorija proizvoda povrće ;
Produkt je koristan za bubrezi , Pluća, oči , mozak ;
Kcal na 100 grama Masti u 100 grama Proteini 100 grama ugljikohidrata u 100 grama Konzumira količina po defaultu ( grama )
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
U proizvodu pronađena su:
naziv : Vitamin C
Uključeni u formiranju ljudskog tkiva . poboljšava imunološki sustav . ima povoljan učinak na zacjeljivanje rana . je izuzetno korisna za sportaše i osobe s tjelesnom aktivnošću
naziv : Vitamin B6
Vitamin B6 pomaže većinu sustava u ljudskom tijelu u funkciji - uključujući kardiovaskularne, probavnog, imunološki, mišićnog i živčanog sustava. B6 je potreban za pravilan razvoj i funkciju mozga, kao i za proizvodnju nekih hormona.
naziv : Vitamin e
Podržava dovod kisika do tjelesnih stanica te ih pomlađuje i tako smanjuje krvni tlak . je korisno za umor srca .
naziv : Vitamin B3
To je nužno za proces formiranja energije u stanicama . je dio enzima koji pomažu stanice . normalizira rad želuca i gušterače .
Potrebna za rast i razmnožavanje . sudjeluje u kosu , nokte i kožu . ima blagotvoran učinak na vid , umor očiju , spriječila upala u usnoj šupljini , pomaže mi probavu drugih tvari : ugljikohidrati, masti i bjelančevine .
Pospješuje rast . olakšavaobradu ugljikohidrata . podržava normalno funkcioniranje živčanog sustava, mišića i srca .
naziv : Vitamin
Vitamin A pomaže obrazac i održavati zdravu kožu, zube, kosti i mekih tkiva i membrana. Također je poznat kao retinol jer proizvodi pigmenata u mrežnici oka.
Nisu opasni sastojci pronađeni