Hvad du spiserAvailable in Apple Store Calorie balance Calorie balance Calorie balanceCalorie balance
grønne løg
navn

grønne løg


Ingredienser
Produktet er Lavalkaliske
Produktkategori grøntsager ;
Produktet er egnet til nyrer , Lunger, øjne , hjerne ;
Kcal per 100 gram Fedt i 100 g . Protein i 100 g kulhydrater i 100 gram Forbrugt mængde som standard ( gram )
26.00 0.20 1.80 4.30 100.00
I produktet blev fundet :
navn : C-vitamin
involveret i dannelsen af humane væv . boost Immunsystemet . gunstig virkning på sårheling . er særdeles nyttigt for atleter og folk med fysisk aktivitet .
Vitamin B6 hjælper de fleste systemer i den menneskelige krop til funktion - herunder kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, immunsystemet, muskulære og nervesystemet. B6 er nødvendig for korrekt udvikling og funktion af hjernen, såvel som til produktion af visse hormoner.
navn : vitamin E
støtter leveringen af ​​oxygen i cellerne og kroppen og fornyende dem , reducerer blodtrykket . er det også nyttigt for hjerte træthed .
det er nødvendigt for processen med dannelsen af ​​energi i celler . del af enzymer , som hjælper cellen . normalisere funktionen af ​​mave og pancreas .
nødvendig for vækst og reproduktion . deltage i udviklingen af hår, negle og hud . har en gavnlig virkning på synet , træthed i øjnene , forhindrer inflammation i mundhulen , støtter fordøjelsen af ​​andre stoffer : kulhydrater, fedtstoffer og proteiner .
fremmer væksten . letter behandlingen af ​​kulhydrater . opretholder den normale funktion af nervesystemet , muskler og hjerte .
navn : vitamin a
vitamin A har mange funktioner : Det er vigtigt for vækst og udvikling , vedligeholdelse immunsystemet og godt syn .
Ingen farlige indholdsstoffer fundet