Vad du äterAvailable in Apple Store Kalori balans Kalori balans Kalori balansKalori balans
brunt ris
namn

brunt ris


Ingredienser
Produktkategorin puls ;
Produkten är användbar för ögon , hjärna , tänder, ben och ben , sköldkörtel;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram kolhydrater i 100 gram Consumed kvantitet som standard ( gram )
372.00 2.70 7.90 77.00 100.00
I produkt hittades :
namn : magnesium
namn : Selen
Behövs i små mängder i kroppen. Förhindrar oxidation stress och skapandet av fria radikaler, stöder sköldkörtelhormon i byggnaden.
Vitamin B6 hjälper de flesta system i människokroppen ska fungera - inklusive hjärt-, mag-, immun, muskulös och nervsystemet. B6 krävs för korrekt utveckling och funktion i hjärnan, liksom för produktion av vissa hormoner.
namn : fosfor
fosfor behövs för kroppen celldelning , för att öka muskelmassan , stödja arbetet i hjärtat , njurar och nervsystem . också involverade i upptaget av fett . finns i getost , äggula , ris , sesam , solros , valnöt ,
namn : kalium
en viktig del involverad i människans ämnesomsättning . deltar i syretransport , samt vid separation av onödiga ämnen från kroppen
namn : vitamin e
stöder tillhandahållandet av syre i cellerna och kroppen och vitaliserar dem , sänker blodtrycket . är det också användbart för hjärttrötthet.
det är nödvändigt för processen för bildandet av energi i cellerna . del av enzymer som hjälper cellen . normalisera funktionen i magen och bukspottkörteln .
främjar tillväxt . underlättar behandlingen av kolhydrater . bibehåller den normala funktionen i nervsystemet , muskler och hjärta .
namn : järn
järn är en viktig ingrediens . den bygger hemoglobin och hjälper syretransport till cellerna och därmed bidrar till bildandet av energi , vitalitet , tillväxt och motverka externa organ .
Inga farliga beståndsdelar hittade