Ceea ce mananciAvailable in Apple Store Echilibru de calorii Echilibru de calorii Echilibru de caloriiEchilibru de calorii
orez brun
nume

orez brun


Ingrediente
Categoria de produs puls ;
Produsul este util pentru ochi , creier , dinti , oase și oase , Glanda tiroida;
Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
372.00 2.70 7.90 77.00 100.00
In produsul s-au găsit :
nume : magneziu
nume : Seleniu
Necesare în cantități mici în organism. Previne stresul de oxidare și crearea de radicali liberi, sustine hormonii tiroidieni in cladire.
Vitamina B6 ajuta la majoritatea sistemelor din corpul uman să funcționeze - inclusiv cardiovasculare, digestive, sistemul imunitar, muscular și nervos. B6 este necesara pentru buna dezvoltare și funcție a creierului, precum și pentru producerea anumitor hormoni.
nume : fosfor
fosfor este necesar pentru diviziunea celulara a corpului , pentru cresterea masei musculare , sprijină activitatea inimii , rinichilor si a sistemului nervos . de asemenea implicat în absorbția de grăsime . din brânză de capră , galbenus de ou , orez , susan , floarea soarelui , nuc ,
nume : potasiu
un element important implicat în metabolismul uman . participă la transportul de oxigen , precum și în separarea substanțelor inutile din organism
sprijină livrarea de oxigen în celule și corpul și le intinereste , reduce tensiunea arterială . este de asemenea util pentru oboseala inimii .
este necesar pentru procesul de formare a energiei în celule . parte a enzimelor care ajuta celula . normalizafuncționarea stomacului și pancreasului .
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
nume : fier
de fier este un ingredient vital . se construiește hemoglobinei și ajută oxigen de transport de celule și , prin urmare, contribuie la formarea de energie , vitalitate , creșterea economică și combaterea organisme externe .
Nu ingrediente periculoase găsite