Wat je eetAvailable in Apple Store Calorie balans Calorie balans Calorie balansCalorie balans
bruine rijst
naam

bruine rijst


ingrediënten
De productcategorie pols ;
Het product is bruikbaar voor ogen , hersenen , tanden , beenderen en , Schildklier;
Kilocalorieën per 100 gram Vet in 100 g . Eiwit 100 gram koolhydraten in 100 gram Verbruikte hoeveelheid standaard ( gram)
372.00 2.70 7.90 77.00 100.00
In het product werden gevonden :
naam : Magnesium
naam : Selenium
Nodig in kleine hoeveelheden in het lichaam. Voorkomt oxidatie stress en het ontstaan ​​van vrije radicalen, ondersteunt schildklierhormonen in de bouw.
Vitamine B6 helpt het merendeel van de systemen in het menselijk lichaam te laten functioneren - waaronder cardiovasculaire, spijsvertering, immuunsysteem, spier en het zenuwstelsel. B6 is nodig voor een goede ontwikkeling en functie van de hersenen, evenals voor de productie van bepaalde hormonen.
naam : fosfor
fosfor is nodig voor het lichaam celdeling , aan spiermassa , de werkzaamheden van het hart , de nieren en het zenuwstelsel . ook betrokken bij de absorptie van vet . in geitenkaas , eigeel , rijst , sesam , zonnebloem , walnoot ,
naam : kalium
Een belangrijk element betrokken bij de stofwisseling . participeert in zuurstoftransport , alsmede de scheiding van onnodige stoffen uit het lichaam
ondersteunt de levering van zuurstof in de cellen en het lichaam en verjongt hen bloeddruk verlaagt . is ook nuttig voor hart vermoeidheid .
noodzakelijk is dat het proces van de vorming van energie in de cellen . van enzymen die de cel . te normaliseren van de werking van de maag en pancreas .
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
naam : ijzer
ijzer een essentieel onderdeel . bouwt hemoglobine en helpt transport van zuurstof naar de cellen en draagt ​​bij tot de vorming van energie , vitaliteit , groei en tegengaan externe organen .
Geen gevaarlijke bestanddelen gevonden