Hvad du spiserAvailable in Apple Store Calorie balance Calorie balance Calorie balanceCalorie balance
brune ris
navn

brune ris


Ingredienser
Produktkategori puls ;
Produktet er egnet til øjne , hjerne , tænder, knogler og ben , Skjoldbruskkirtel;
Kcal per 100 gram Fedt i 100 g . Protein i 100 g kulhydrater i 100 gram Forbrugt mængde som standard ( gram )
372.00 2.70 7.90 77.00 100.00
I produktet blev fundet :
navn : Magnesium
navn : Selen
Nødvendigt i små mængder i kroppen. Forhindrer oxidation stress og oprettelsen af ​​frie radikaler, understøtter thyreoideahormoner i bygningen.
Vitamin B6 hjælper de fleste systemer i den menneskelige krop til funktion - herunder kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, immunsystemet, muskulære og nervesystemet. B6 er nødvendig for korrekt udvikling og funktion af hjernen, såvel som til produktion af visse hormoner.
navn : fosfor
fosfor er nødvendig for kroppen celledeling , for at øge muskelmasse, støtte arbejdet i hjertet , nyrer og nervesystemet . også involveret i optagelsen af ​​fedt . indeholdt i gedeost, æggeblomme, ris , sesam , solsikke , valnød ,
navn : kalium
et vigtigt element involveret i menneskets stofskifte . deltager i ilt transport , samt i adskillelsen af ​​unødvendige stoffer fra kroppen
navn : vitamin E
støtter leveringen af ​​oxygen i cellerne og kroppen og fornyende dem , reducerer blodtrykket . er det også nyttigt for hjerte træthed .
det er nødvendigt for processen med dannelsen af ​​energi i celler . del af enzymer , som hjælper cellen . normalisere funktionen af ​​mave og pancreas .
fremmer væksten . letter behandlingen af ​​kulhydrater . opretholder den normale funktion af nervesystemet , muskler og hjerte .
navn : jern
jern er en vigtig ingrediens . det opbygger hæmoglobin og hjælper transport ilt til celler og dermed bidrager til dannelsen af energi, vitalitet , vækst og modvirke eksterne organer .
Ingen farlige indholdsstoffer fundet