Ceea ce mananciAvailable in Apple Store Echilibru de calorii Echilibru de calorii Echilibru de caloriiEchilibru de calorii
sparanghel
nume

sparanghel


Ingrediente
Categoria de produs legume ;
Produsul este util pentru ochi , creier , rinichi , dinti , oase și oase , inimă și sistem cardiovascular ;
Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
25.00 0.10 4.60 3.90 100.00
In produsul s-au găsit :
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
Vitamina K este necesar pentru coagularea sangelui ingredient - previne sangerarea . este nevoie de ficat și pentru utilizarea cu succes de calciu . ar trebui să mănânci prea mult din ea .
nume : Miere
Participă la dezvoltarea de celule roșii din sânge și a sistemului nervos, ajută la producerea de energie în celule. Îmbunătățește absorbția fierului din organism. Consumul regulat previne boli ale sistemului cardiovascular
Vitamina B6 ajuta la majoritatea sistemelor din corpul uman să funcționeze - inclusiv cardiovasculare, digestive, sistemul imunitar, muscular și nervos. B6 este necesara pentru buna dezvoltare și funcție a creierului, precum și pentru producerea anumitor hormoni.
nume : fosfor
fosfor este necesar pentru diviziunea celulara a corpului , pentru cresterea masei musculare , sprijină activitatea inimii , rinichilor si a sistemului nervos . de asemenea implicat în absorbția de grăsime . din brânză de capră , galbenus de ou , orez , susan , floarea soarelui , nuc ,
nume : potasiu
un element important implicat în metabolismul uman . participă la transportul de oxigen , precum și în separarea substanțelor inutile din organism
este necesar pentru procesul de formare a energiei în celule . parte a enzimelor care ajuta celula . normalizafuncționarea stomacului și pancreasului .
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
vitamina A are mai multe funcții : este important pentru creștere și dezvoltare , menținând sistemul imunitar și o vedere buna .
Nu ingrediente periculoase găsite