Τι θα φάτεAvailable in Apple Store Θερμιδικό ισοζύγιο Θερμιδικό ισοζύγιο Θερμιδικό ισοζύγιοΘερμιδικό ισοζύγιο
αμύγδαλα
όνομα

αμύγδαλα


Συστατικά
Το προϊόν είναι Αλκαλική
Την κατηγορία του προϊόντος ξηροί καρποί ;
Το προϊόν είναι χρήσιμο για καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα , μύες , δόντια, τα οστά και τα οστά , μάτια ;
Χιλιοθερμίδες ανά 100 γραμμάρια Λίπος σε 100 g . Πρωτεΐνης σε 100 γραμμάρια υδατάνθρακες σε 100 γραμμάρια Καταναλισκόμενη ποσότητα από προεπιλογή ( γραμμάρια )
572.00 52.00 20.00 20.50 50.00
Στο προϊόν βρέθηκε :
όνομα :
όνομα :
θεωρείται μια θεραπεία για τον καρκίνο . συνιστάται προφυλακτική τακτική χρήση του σε μικρές ποσότητες , όπως και κάθε άλλη βιταμίνη .
όνομα : βιταμίνη F
προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία , εμποδίζει τη συσσώρευση της χοληστερίνης . προάγει την καύση του αποθηκευμένου λίπους . είναι καλύτερα να λαμβάνονται ενώ λαμβάνετε περισσότερους υδατάνθρακες .
υποστηρίζει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα και το σώμα και τους αναζωογονεί , μειώνει την πίεση του αίματος . είναι επίσης χρήσιμο για την καρδιά κούραση .
συμμετέχει στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος , οι λειτουργίες των επινεφριδίων στην μετατροπή του λίπους και της ζάχαρης σε ενέργεια . αναγκαία φρούριο το ανοσοποιητικό σύστημα για την παραγωγή αντισωμάτων και σε αντίθεση με τοξίνες . είναι πιθανό ότι το σώμα
όνομα : ασβέστιο
χτίζει τα κόκαλα και τα δόντια . που εμπλέκονται σε άλλες ζωτικές οργανικές λειτουργίες . η έλλειψη του στοιχείου μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες για το σκελετό και τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος .
Δεν βρέθηκαν επικίνδυνα συστατικά